Güvercin tartışması kanlı bitti

Güvercin tartışması kanlı bitti

Adana'da aynı mahallede oturan ve evlerinin damlarında güvercin besleyen Ö.D. ve T.A. (45), güvercinleri ilk kimin uçuracağı konusunda anlaşamayınca damdan dama tartışmaya başladı. Tartışma sırasında Ö.D. saçmalı tüfekle T.A.'yı başından vurdu.

Merkez Seyhan ilçesi Bey Mahallesi'nde oturan ve evlerinin damında güvercin besleyen Ö.D. ile T.A., bugün saat  16.00 sıralarında, güvercinleri ilk kimin uçuracağı konusunda  tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Ö.D damında bulunan tüfeği çıkararak karşı damdaki T.A'ya ateş etti. Saçmalardan bazılarının başına isabet ettiği T.A. yaralandı. Açılan ateş üzerine dama çıkıp T.A.'yı yaralı bulan ailesi, olay yerine polisi ve sağlık ekiplerini çağırdı. Yaralı T.A. 112 sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinden sonra ambulansla kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı. Olay sonrası Ö.D. ise polis tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

ADANA/DHA






Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN