Halıları kirletip helallik isteyen itfaiye eri şok oldu!

Bolu’da yangın çıkan bir apartmanda itfaiye eri ile kedileri evde mahsur kalan bir kadın arasında ilginç bir diyalog yaşandı. Kedileri dışarı çıkarmak için girdiği dairede halıları kirleten itfaiye eri, ev sahibi kadından helallik istedi. Kadın ise, "Keşke kedilerimi getirseydiniz, o zaman hakkımı helal edecektim" dedi. Kadının cevabına itfaiye eri de şaşırdı.

Bolu’da Sağlık Mahallesi Esat Sokak'ta bulunan 5 katlı apartmanda henüz bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı. Dumanların sardığı apartmandaki vatandaşlar evlerini terk ederek durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Garajda çıkan yangın, olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle dairelere sıçramadan söndürüldü.

3-001.jpg

“ELLERİ BOŞ İNDİLER”

Apartman sakini bir kadın, yangın söndürme çalışmaları esnasında evinde kedilerinin bulunduğunu ve durumlarından endişe duyduğunu söyleyerek, itfaiye ekiplerinin kedilerini kontrol etmesini istedi. İtfaiye ekipleri, kedileri kurtarmak için çatı katından daireye giriş yaptı. Kedilerin sağlık durumlarının iyi olduğunu gören ve korktukları için yakalayamayan itfaiye ekipleri elleri boş aşağı indi.

basliksiz-1-001.jpg

"KEDİLERİMİ GETİRSEYDİNİZ HAKKIMI HELAL EDECEKTİM"

İtfaiye eri, kedilerini bekleyen vatandaşa, "Kedileriniz çok sağlıklı, ben onları tutamadım; çok ürkmüş hayvanlar. Evinizde bir tane dahi duman yok ama sadece halılarınız biraz battı. Hakkınızı helal edin" dedi. İtfaiye erinin helallik istediği kadın ise, "Keşke kedilerimi getirseydiniz, o zaman hakkımı helal edecektim" şeklinde cevap verdi.