Halk TV gazete çıkaracağını duyurmuştu: Genel yayın yönetmeni belli oldu

Halk TV gazete çıkaracağını duyurmuştu: Genel yayın yönetmeni belli oldu

Halk TV Yönetim Kurulu Başkanı Cafer Mahiroğlu, çıkaracakları basılı gazetenin başına eski Cumhuriyet gazetesi genel yayın yönetmeni Aykut Küçükkaya'nın geleceğini söyledi.

Halk TV bir süre önce basılı gazete çıkaracaklarını duyurmuştu. Yönetim Kurulu Başkanı Cafer Mahiroğlu, çıkaracakları basılı gazete "Halk"ın genel yayın yönetmenini açıkladı. Haberi Twitter üzerinden veren Mahiroğlu, gazetenin başında eski Cumhuriyet gazetesi genel yayın yönetmeni Aykut Küçükkaya’nın olacağını belirtti.

Mahiroğlu, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Halk TV izleyicilerine çok yakında gazete çıkaracağımızı duyurmuştuk. Ruhunu Abdi İpekçi, Çetin Emeç,Uğur Mumculardan alacak olan gazetemiz ete kemiğe büründü. Kaptan köşkü de İlhan Selçuk'un öğrencisi Aykut Küçükkaya 'ya emanet, Aykut da sizlere…"

'GEREKİRSE KALEMİMİZİ KIRACAĞIZ AMA ASLA SATMAYACAĞIZ'

Küçükkaya ise Mahiroğlu'nun açıklamasını alıntılayarak "Halk TV'nin demokrasi, özgürlük ve insan hakları mücadelesine basılı gazetemizle en güçlü şekilde omuz vereceğim. Daima haberin, gerçeğin peşinden koşacağız. Gerekirse kalemimizi kıracağız ama asla satmayacağız!.. Yolumuz açık olsun…" mesajını paylaştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN