Haluk Levent başına ödül koydu: Bulana 25 bin TL

Haluk Levent başına ödül koydu: Bulana 25 bin TL

Şarkıcı Haluk Levent, sosyal medyadan bir kişinin kediyi çatıdan attığı görüntüleri paylaştı. Levent, bir hayırseverin videodaki kişiyi bilen ve karakola şikayette bulunan kişiye 25 bin lira ödül vereceğini açıkladı.

Sosyal medyada paylaşılan ve tepkilere neden olan bir videoda, kedinin çatıdan atıldığı görüldü. Videoyu paylaşan şarkıcı Haluk Levent, bir hayırseverin videodaki kişiyi bilen ve karakola şikayette bulunan kişiye 25 bin lira ödül vereceğini söyledi.

Haluk Levent, twitter adresinden videoyu alıntılayıp, "Bir hayırseverimiz aradı. Bu videoyu gönderdi. Bu kişiyi bilen arkadaş en yakın polis karakoluna başvurabilir mi? Başvurusu doğru olan arkadaşa hayırseverimiz 25 bin TL ödül vereceğini açıkladı. Şikayet dilekçesini bu twitin altına yazmanız yeterli. Bizler size ulaşacağız?" paylaşımında bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN