Hasta çocuklar için 'Gülümse ki Gülümset' projesi

Hasta çocuklar için 'Gülümse ki Gülümset' projesi

Türkiye'nin içini ısıtacak çalışma... Sağlık sorunları nedeniyle yaşamlarının büyük bölümünü hastanede geçiren çocuklara yardım eli uzatmak için kolları sıvayan Aydan Gül 'Gülümse ki Gülümset' projesini hayata geçirdi. Anlamlı çalışma kapsamında Edirne'de 'hastaneleri ikinci ev edinen' çocuklar adına fidan dikildi. 7'den 70'e her yaştan gönüllünün hazır bulunduğu etkinlikte renkli görüntüler yaşandı.

Sağlık sorunları nedeniyle yaşamlarının büyük bölümünü hastanede geçiren çocuklara yardım eli uzatmak için kolları sıvayan Aydan Gül 'Gülümse ki Gülümset' projesini hayata geçirdi. Anlamlı çalışma kapsamında Edirne'de 'hastaneleri ikinci ev edinen' çocuklar adına fidan dikildi. 7'den 70'e her yaştan gönüllünün hazır bulunduğu etkinlikte renkli görüntüler yaşandı. Dikilen her bir fidanın sertifikasının bulunacağını belirten Gül, çocukların yüzünde küçük de olsa bir tebessüm oluşturmak isteyen gönüllülere çağrıda bulundu.

19-04/27/85865207-9b2d-4d65-a7e1-98a2fd151409.jpg

Projenin sosyal medya ayağının da bulunduğunu belirtip katılımcılara seslenen Gül "Siz çocuklar için fidan dikip bizi etiketleyin, biz de sayfamızda katkınızı yayınlayalım" ifadesini kullandı. 'Gülümse ki Gülümset' projesinin amacının maddi destekten çok tedavi gören çocuklara moral desteği sağlamak olduğunu belirten Gül "Sosyal sorumluluk hareketimiz için fidan sağlandı. Çocukların da katılımıyla gerçekleştirdiğimiz fidan dikimiyle projeyi başlatmış olduk" dedi.

Moral desteğine ihtiyacı olan çocukların merkeze alındığı sosyal sorumluluk çalışması çerçevesinde çalışmalar yürüttüklerini dile getiren Gül şunları söyledi: Tedavi gören çocukların en büyük ihtiyaçlarından biri de kan temini. Bu noktada takipçilerimizi tek bir platformda bir araya getirerek duyuruları tek bir mecrada yayınlamayı planlıyoruz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN