Hastane odasında çiğ köfte partisi

Hastane odasında çiğ köfte partisi

Çorum’un Sungurlu ilçesinde bir hastane odasına toplanan hasta, ziyaretçi ve refakatçiler çiğ köfte partisi yaptı.

11 kadın hasta ve refakatçilerin çiğ köfte partisi, hastane odasında bulunan bir kişi tarafından cep telefonuyla kaydedildi. Akşam saatlerinde kaydedilen görüntülerde hastane odasının ortasında yere konulan plastik leğende bir kadının çiğ köfte yoğurduğu, oda bulunan diğer kadınların da yoğrulan bu çiğ köfteleri limon ve marul eşliğinde iştahla yedikleri görülüyor.

 İNCELEME BAŞLATILDI

Çorum'un Sungurlu ilçesinde, kadın hastanın yakınları tarafından hastane odasında çiğ köfte hazırlanıp, yenilmesiyle ilgili görüntülerin sosyal medyada paylaşılmasının ardından, İl Sağlık Müdürlüğü inceleme başlattı.

Sungurlu Devlet Hastanesi'nde tedavi gören bir hastanın odasına toplanan hasta yakınları, ziyaretçi ve refakatçiler yerde plastik leğen içinde çiğ köfte hazırladı. Kadın hastanın yakınları ve refakatçilerin çiğ köfteyi hazırladığı anlar da hastane odasında bulunan başkaları tarafından cep telefonu kamerasıyla kayda alındı. Görüntüler, paylaşıldığı sosyal medyada, kısa sürede tepkilere neden olurken, Çorum İl Sağlık Müdürü Ömer Sobacı, konuyla ilgili incemele başlatıldığını, olaydan hastane çalışanlarının haberi olmadığını açıkladı. Sobacı, "Bir grup hasta yakını toplanıp çiğ köfte hazırlayıp yemişler. Bundan ne hastane yönetiminin ne de kat görevlilerinin haberi  var. Hiçbir personel de böyle bir olaya tanık olmamış. Olay tamamen hasta yakınları arasında geçmiş" dedi.

'BENİM HATAM, KİMSENİN SUÇU YOK'

Çorum'da, Nevruz Köylü (50), tedavi gördüğü hastane odasında yakınları tarafından çiğ köfte hazırlanıp, yenilmesiyle ilgili konuştu. Organizasyonu kendisinin yaptığını savunarak, kimsenin suçu olmadığını söyleyen Köylü, "O çiğ köfteyi yapan kişi benim. Böyle olacağını bilmiyordum.  Kapıdan girerken  güvenlikçiler elimdeki malzemeleri görüp 'ne' diye sordular. Ben de 'bu leğenle çamaşırlarımı yıkayacağım' diyerek onları atlattım. Ondan sonra da insanlar yattıktan sonra çiğ köfteyi yapıp, yerken hemşire geldi, 'tansiyon hastasısınız, ne yapıyorsunuz' diyerek çiğ köfteleri elimizden alıp, çöpe attı. Tabii bu arada birisi bizi çekti ve paylaşmış. Olayların buralara kadar geleceğini hiç düşünemedim. Bu yaptıklarımdan hiç kimse sorumlu değildir. Benim hatam, hiç kimsenin suçu yok, böyle olmasını istemezdim. Rica ediyorum benim yüzümden hiç kimse zarar görmesin, cahilliğime verin" dedi. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN