Hatay Reyhanlı'daki saldırının faili 2 kişi tutuklandı

Hatay Reyhanlı'daki saldırının faili 2 kişi tutuklandı

Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde bir otomobilde meydana gelen ve 3 Suriyelinin öldüğü patlamayla ilgili adliyeye sevk edilen 6 kişiden 2'si tutuklandı.

Reyhanlı'da 5 Temmuz'da meydana gelen patlamaya ilişkin 21 kişiyi gözaltına alan polis, Reyhanlı ve İskenderun ilçelerinde yaptığı çalışmalar sonucunda bir zanlıyı daha yakaladı.

TERÖR BAĞLANTISI OLABİLİR

Daha önce şüphelilerden 9'unun sınır dışı edildiği, 3'ünün tutuklandığı, ikisinin ise serbest bırakıldığı soruşturma kapsamında emniyetteki 8 zanlıdan 6'sının daha işlemleri tamamladı. Adliyeye sevk edilenlerden ikisi tutuklandı, biri adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Suriyeli 3 zanlı ise sınır dışı edilmek üzere İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edildi. Diğer 2 şüphelinin ise emniyetteki işlemleri sürüyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, patlamayla ilgili, "Şu ana kadar yapılan tespitler, olayın terörle bağlantılı olabileceği yönünde" ifadelerini kullanmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN