Hatay'da kan donduran olay! Kızını öldürüp asit içti

Hatay'da kan donduran olay! Kızını öldürüp asit içti

Hatay'da, psikolojik sorunlar yaşadığı iddia edilen Bahar B. S. isimli kadın, 9 yaşındaki kızı Elif Eylül'ü kalbinden bıçaklayarak öldürdü. Kadın daha sonra asit içerek intihara kalkıştı.

Türkiye'yi dehşete düşüren haber Hatay'dan geldi. Alınan bilgiye göre, İskenderun'un Çay Mahallesi'nde meydana gelen olayda, psikolojik sorunlar yaşadığı iddia edilen Bahar B. S. (33) kızı Elif Eylül S.’yi (9) bıçakla kalbinden bıçakladı.

ASİT İÇEREK İNTİHARA KALKIŞTI

Kendisini de bıçakla yaralayan ve asit içerek intihara kalkışan kadının çığlıklarını duyan komşuları durumu polise bildirdi. Kadın ve kızı İskenderun Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

HAYATINI KAYBETTİ

9 yaşındaki Elif yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti anne ise yoğun bakımda tedaviye alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN