Hepsi grubu Gülçin Ergül kimdir, kaç yaşındadır? Şimdi ne yapıyor

Hepsi grubu Gülçin Ergül kimdir, kaç yaşındadır? Şimdi ne yapıyor

Gülçin Ergül kimdir, Hepsi grubundan neden ayrıldı? Hepsi grubu üyelerinden Gülçin Ergül, şimdilerde solo olarak müzik yapıyor. Çıkardığı Arabesk isimli albümle kendinden söz ettiren Gülçin Ergül'ün şimdilerde neler yaptığı merak ediliyor.

Gülçin Ergül Hepsi grubundan ayrıldıktan sonra ne yapıyor? Bir döneme yaptıkları hit şarkılarla damga vuran ve yayınlanan Hepsi 1 dizindeki rolüyle izleyenlerin gönlünde taht kuran Gülçin Ergül bugünlerde müzik hayatına yaptığı solo albümlerle devam ediyor. Son olarak çıkardığı Arabesk albmü ile de dikkatleri çeken genç şarkıcı için, Hepsi grubu Gülçin Ergül kimdir ve şimdilerd neler yapıyor araması yapılıyor. Biz de ayrıntıları sizler için derledik.

19-01/18/screen-shot-2019-01-18-at-121029pngfs7w9xvx.png

HEPSİ GRUBU GÜLÇİN ERGÜL KİMDİR, KAÇ YAŞINDADIR?

Gülçin Ergül, 30 Ekim 1985 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. 8 yaşındayken Pera Güzel Sanatlar Akademisi'nde piyano eğitimi almaya başladı. Aynı zamanda AKM Devlet Opera ve Balesi'nin çocuk korosunda yer aldı. Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Akademisi Devlet Konservatuvarı'nın bale bölümünü kazandı, ortaokul ve lise yıllarını bale üzerine tamamladı. AKM çocuk balesinde çalıştığı yedi yılın ardından ayrıldı.

Kuşadam ve Prens, Kül Kedisi, Fındıkkıran, Uyuyan Güzel, Kral ve Ben, Midas'ın Kulakları, Turandot gibi oyunlarda senelerce çocuk dansçı olarak performans gosterdi.

19-01/18/hepsi.jpg

Lisans yıllarında yine MSGSÜ Devlet Konservatuvarı'nın Modern Dans bölümüne geçti. Bu yıllarda bir kız grubu kurma hayalini, AKM'de ve MSGSÜ'de tanışmış olduğu arkadaşları Eren Bakıcı, Yasemin Yürük ve Cemre Kemer ile resmi olarak 2005'te gerçekleştirdi.

2006'da Pepsi'nin reklamlarında yer aldı. 2007 yılında başlayan iki sezon süren Hepsi 1 isimli dizide Gülçin isimli bir karakter canlandırdı. 2009 yılında Show TV'nin jenerik müziklerini seslendirdi.

19-01/18/5b64174bae298b08fa8233a0.jpeg

GÜLÇİN'DEN ARABESK ALBÜM

Solo kariyerine başarılı bir şekilde devam eden Gülçin ErgülMüslüm Gürses’ten İbrahim Tatlıses’e; Kibariye’den Esengül’e arabesk müziğin usta temsilcilerinin Türk halkının ruhuna kazıdığı şarkıları modern bir anlayışla yeniden yorumladı.

Arabesk ve fantezi müziğin ustalarından dinlediğimiz 12 eserikendine has vokali ve tutkulu yorumuyla yepyeni bir ruha büründüren Gülçin Ergül arabesk müziğin yeni kadın veliahtı olmaya aday

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN