HSK önce yayınladı sonra sildi! Eşini öldürüp intihar eden hakim için taziye mesajı

HSK önce yayınladı sonra sildi! Eşini öldürüp intihar eden hakim için taziye mesajı

HSK'dan eşini öldürüp ardından intihar eden Adalet Bakanlığı Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı Serkan Tüzün hakkında tepki çekecek bir adım geldi. HSK, resmi internet sitesinden bir önceki görevinde hakim olarak çalışan Serkan Tüzün hakkında taziye mesajı yayınladı. Mesaj bir süre sonra siteden kaldırıldı.

Adalet Bakanlığı Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı'nda Daire Başkanı olarak görev yapan Serkan Tüzün Ankara Etimesgut’taki lojmanında eşi İlksen Tüzün'ü vurup ardından intihar etti. Yaşanan olayda Tüzün ve eşi hayatını kaybetti. Serkan Tüzün'ün hayatını kaybetmesinin ardından Hakimler ve Savcılar Kurulu'ndan tepki çekecek bir adım geldi. HSK, bir önceki görevinde hakim olarak çalışan Tüzün hakkında taziye mesajı yayınladı.

basliksiz-1-001.jpg

"SERKAN TÜZÜN'ÜN VEFAT ETTİĞİNİ ÜZÜNTÜ İLE ÖĞRENMİŞ BULUNMAKTAYIZ"

HSK'nın mesajında, "Adalet Bakanlığı Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Daire Başkanı Sayın Serkan Tüzün'ün vefat ettiğini üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileriz." denildi.

MESAJ KALDIRILDI

HSK'nın eşini öldürüp intihar eden Serkan Tüzün için taziye mesajı yayınlaması tepki çekti. HSK tepki çeken taziye mesajını bir süre sonra siteden kaldırdı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN