Hulusi Akar, Genelkurmay Başkanlığı görevini devretti

Hulusi Akar, Genelkurmay Başkanlığı görevini devretti

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Genelkurmay Başkanlığı görevini Orgeneral Yaşar Güler’e devretti. Orgeneral Yaşar Güler de bu sabah Kara Kuvvetleri Komutanlığı görevini Orgeneral Ümit Dündar’a devretmişti.

Genelkurmay Başkanlığı Komuta Devir-Teslim Töreni, bugün Genelkurmay Başkanlığı Karargâhında gerçekleştirildi. Genelkurmay Başkanlığı görevini, Millî Savunma Bakanlığına atanan Orgeneral Hulusi Akar, resmi üniformasını tekrar giyerek Orgeneral Yaşar Güler’e devretti.

18-07/16/ak.jpg

Genelkurmay Karargahı’nda düzenlenen törende Kara Kuvvetleri Komutanlığı’ndan Genelkurmay Başkanlığı görevine atanan Orgeneral Yaşar Güler, resmi törenle karşılandı.

18-07/16/ak2.jpg

Orgeneral Güler, ardından Akar ile bir süre baş başa görüştü. Görüşmenin ardından düzenlenen törenle devir teslim töreni yapıldı. Akar, törene katılan askeri personel ve komutanlara hitap etti.
Törene kuvvet komutanları da katıldı.

18-07/16/ak3.jpg

ANKARA/DHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN