İBB Başkanı İmamoğlu'ndan Hamidiye Su açıklaması: Yok satıyor

İBB Başkanı İmamoğlu'ndan Hamidiye Su açıklaması: Yok satıyor

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Hamidiye Su tartışmalarına ilişkin, "Ben her gün Hamidiye Su içiyorum, bana gayet iyi geliyor. Bu işe katılan beyinlere şaşıyorum. Bununla kime yaranıyorlar anlamıyorum. Hamidiye Su'yun satışları arttı. Yok satıyor. Daha önce kutsal yerine koydukları bu suya bugün yaklaşımlarına gülüyorum" dedi.

'4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü' kapsamında, İBB Hayvan Aşılama ve Tedavi Ünitesi‘ni ziyaret eden İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

İBB'ye ait Hamidiye Su'larına hükümet ve devlet kurumları tarafından boykot uygulanmaya başlaması hakkında konuşan İmamoğlu, "Gülüyorum o hallerine. Sebebini kendileri açıklasın o benim işim değil ama ben her gün Hamidiye Su içiyorum. Gayet de iyi geliyor. Daha önce de içiyordum. Bu işe takılan beyinlere şaşıyorum, üzülüyorum. Kime yaranıyorlar bunu yaparak anlamış değilim. Düne kadar kutsal olan bu güzel suya bugün niye böyle bir bakış açısı var onu hele hiç anlamıyorum. Tam bir komedi filmi. Hamidiye Su'yun satışları arttı. Daha da artacağa benziyor. Şu an yok satıyor" dedi.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN