İBB Burs sonuçları sorgula! Burslar ne zaman yatacak?

İBB Burs sonuçları sorgula! Burslar ne zaman yatacak?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin, 30 bin öğrenciye vereceği bursların sonuçları açıklandı. Burs sonuçlarını haberimizden sorgulayabilirsiniz. Detayları KARAR.com okurları için derledik...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, on binlerce öğrenciye burs vereceğini açıklamıştı. Başvuru yapan öğrenciler merakla İBB burs sonuçlarını beklerken sevinçli haber geldi. İşte İBB burs sonuçları sorgulama ekranı haberimizde bulabilirsiniz...

BURS SONUÇLARINI BURADAN ÖĞRENEBİLİRSİNİZ

ÖĞRENCİLERE NE KADAR BURS VERİLECEK?

İBB’den yapılan bilgilendirmeye göre, İstanbul'da yaşayan binlerce üniversite öğrencisine yıllık 3 bin 200 lira burs yardımında bulunulacak.

ŞUBAT AYINDA 1000 TL YATIRILACAK

İstanbul Büyükşehir Belediyesi yetkilileri tarafından yapılan açıklamada şubat ayı içerisinde öğrencilere 1000 lira burs ödemesi yapılacağı ifade edildi. 

SONUÇ TARİHİNİ İMAMOĞLU DUYURMUŞTU

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu başvuru tarihini bir açıklama ile belirtmişti. İmamoğlu söz konusu açıklamada, “Tüm başvuruların titizlikle inceleneceğine ve adaletli bir biçimde değerlendirileceğine hiç şüpheniz olmasın. Eğitim yardımı almaya hak kazanan asil öğrenci listesini 10.02.2020 Pazartesi günü ilan edeceğiz. Gönül isterdi ki, talebi olan tüm başvuru sahiplerine desteğimizi ulaştırabilelim. Dilerim gelecekte bu da mümkün olur. Bizlere güvendiğiniz için teşekkür eder, hepinize başarılar dilerim” ifadelerini kullanmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN