İBB Sözcüsü Ongun'dan Kut'ül Amare iddiası: TRT dizisine 12 milyon 750 bin lira gitmiş

İBB Sözcüsü Ongun'dan Kut'ül Amare iddiası: TRT dizisine 12 milyon 750 bin lira gitmiş

İBB Sözcüsü Murat Ongun, belediyedeki hesap incelemelerin sürdüğünü belirterek dikkat çeken bir iddiada bulundu: Bu arabalar buraya konulduğu zaman, israf konusuyla dalga geçiyorlar ya izleyicilerimize sormak istiyorum. Medya A.Ş. bir diziye 12 milyon 750 bin liraya neden sponsor oluyor? TRT 1'de yayımlanan Kut'ül Amare dizisi bu."

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Sözcüsü Murat Ongun "Medya A.Ş. bir diziye 12 milyon 750 bin liraya neden sponsor oluyor? TRT 1'de yayımlanan Kut'ül Amare dizisi bu" dedi.

Halk TV'de konuşan Ongun, katıldığı programda dikkat çeken açıklamalar yaptı. Belediyede incelemelerin devam ettiğini belirten Ongun, İBB iştiraki olan Medya A.Ş.'nin Mehmetçik Kut'ül Amare dizisine 12 milyon 750 bin TL'ye sponsor olduğunu belirtti.

Ongun, şunları kaydetti: "Bütün müdürlükleri ve iştiraklerine yazı gönderilerek sponsorluk, reklam rakamlarının bir dökümünü istedik. Her gün bir gazetede Ekrem İmamoğlu'nun aleyhine yazı yazan bir yazarın internet sitesine 2017 ve 2018'de 50-60 bin lira reklam verilmiş. Sadece bir iştirakin 3 yılda 1 televizyon kanalına verdiği ilan 7 milyon lira. Bu arabalar buraya konulduğu zaman, israf konusuyla dalga geçiyorlar ya izleyicilerimize sormak istiyorum. Medya A.Ş. bir diziye 12 milyon 750 bin liraya neden sponsor oluyor? TRT 1'de yayımlanan Kutülamare dizisi bu."

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN