İbrahim Eren kimdir? Doha büyükelçisi oldu iddialarına yalanlama

İbrahim Eren kimdir? Doha büyükelçisi oldu iddialarına yalanlama

Gelen son dakika haberlerinin ardından TRT Genel Müdürü İbrahim Eren’in Doha Büyükelçisi olduğu açıklandı. Dışişleri Bakanı Mevlût Çavuşoğlu ise bu iddiaları yalanladı. İşte İbrahim Eren’in hayat hikâyesi ve bu yönde yaşanan bilgiler…

TRT Genel Müdürü İbrahim Eren’in Doha Büyükelçiliğine atandığı haberi, gündemi sallarken, söz konusu iddia jet hızıyla yalanlandı. Bakan Çavuşoğlu, iddiaların doğru olmadığını açıkladı. Peki İbrahim Eren kimdir ve aslen nerelidir? Gelişmeler karar.com’da…

‘İBRAHİM DOĞA BÜYÜKELÇİSİ OLDU’ İDDİALARINA YALANLAMA

TRT Genel Müdürü İbrahim Eren'in Doha Büyükelçiliğine atandığı iddiası ile ilgili konuşan Dışişleri Bakanı Mevlût Çavuşoğlu, iddiaların doğru olmadığını vurguladı.

Hürriyet'ten Uğur Ergan, bazı atamaların şöyle olduğu duyurdu:

Aylin Sekizkök- Sofya, Togan Oral- Aşkabat, Mustafa Özcan-Minsk, Hasan Sekizkök-Üsküp, Demet Şekercioğlu- Kolombo, Hasan Ulusoy-Brüksel, Haldun Tekneci-Hanoi, Mahinur Özdemir- Cezayir, Orhan Işık-Laos, Fatma Pihava Ünlü- San Jose, Gülcan Akoğuz- Santiago, Kaya Bakkalbaşı- Madagaskar, Yeşim Kebapçıoğlu-Santa Domingo, Mustafa Osman Turan- Bangladeş, İnan Özyıldız- Tallin, Erkan Aytun-Guetamala, İsmail Aramaz- Amman.

19-09/12/ibrahim-erenn.jpg

İBRAHİM EREN KİMDİR?

İbrahim Eren, Boğaziçi Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun olduktan sonra medya ve teknoloji alanında farklı şirket ve kurumlarda üst düzey görevler aldı. Londra’da yer alan University of Westminster’dan medya yöneticiliği alanında yüksek lisans derecesine olduktan sonra ATV‘ de 3 sene boyunca genel müdür yardımcılığı görevini üstlendi.

DİĞER GELİŞMELER İÇİN TIKLAYIN

2013’TE TRT’DE MÜDÜR YARDIMCILIĞINA GETİRİLDİ

İbrahim Eren, 2013’te Türkiye Radyo -Televizyon (TRT) kurumunda genel müdür yardımcılığına getirilmişti. TRT'de, TRT World ve TRT 1’in de içinde yer aldığı 11 kanaldan sorumlu olan İbrahim Eren, Türk Telekom AŞ.'de yönetim kurulu üyeliğinin yanında TİAK yönetim kurulu başkanlığı ve International Emmy direktörlüğü görevlerini yürüttü.

İbraihm Eren, evli ve 3 çocuk babasıdır.

15 Temmuz'da darbecilerin TRT'yi işgal görüntüleri:

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN