İçimizi ısıtan kareler... Islanan köpekleri battaniyelere sardılar

İçimizi ısıtan kareler... Islanan köpekleri battaniyelere sardılar

Mersin'de büfe işleten Osman ve Ayşe Koç çifti, sağanak ile soğuktan etkilenen 3 köpeği battaniyeyle ısıtarak mama verdi. İçimizi ısıtan karelerin, ortaya çıkmasına sebep olan Ayşe Koç "Onlar şefkat ve sığınacak yer arıyor. Bu duruma duyarsız kalmamalıyız. Her esnaf bir yer açsa sokak hayvanlarımız sıkıntı çekmez" ifadelerini kullandı.

 Mersin'in Akdeniz ilçesinde büfe işleten Osman ve Ayşe Koç çifti, yağmurda kötü durumda olduğunu gördükleri köpekler için işyerlerinin önüne karton serdi. Karton üzerine sığınan üç köpeği battaniyeyle ısıtan çift, köpeklere mama vererek bakımlarını yaptı.

Büfe sahibi Osman Koç, köpeklere ellerinden geldiğince yardımcı olmaya çalıştıklarını söyledi. 

19-12/30/ana-manset-2-1577707265.jpg

"ELİMİZDEN GELDİĞİNCE YARDIMCI OLUYORUZ"

Köpeklerin soğuktaki durumlarından etkilendiklerini dile getiren Koç "Bu davranışımızı gören vatandaşlar da mama alıp bize yardımcı oluyor. Yağmurda sokak hayvanları korunmak istiyor. Biz elimizden geldiğince yardımcı oluyoruz. Sokak hayvanları için kış aylarında daha duyarlı olmamız gerekir. Duyarlı vatandaşların bu tür davranışları yapması gerekir" diye konuştu. 

19-12/30/ana-manset-2-1577707284.jpg

"ONLAR ŞEFKAT VE SIĞINAK YER ALIYOR"

Ayşe Koç ise köpeklerin soğukta kalmasına gönlünün razı olmadığını vurguladı. İnsanları duyarlı olmaya davet eden Koç, "Onlar şefkat ve sığınacak yer arıyor. Bu duruma duyarsız kalmamalıyız. Her esnaf bir yer açsa sokak hayvanlarımız sıkıntı çekmez" dedi.

MERSİN/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN