İl il İYİ Parti milletvekili aday adayları | İşte İYİ Parti 24 Haziran milletvekili adayları

İl il İYİ Parti milletvekili aday adayları |  İşte İYİ Parti 24 Haziran milletvekili adayları

İYİ Parti milletvekili adayları kimler? seçmenler tarafından merak ediliyor. Seçime sayılı günler kala İYİ Parti'nin milletvekili aday adayları belli oldu. İşte İl il İYİ Parti 24 Haziran milletvekili adayları...

İYİ Parti milletvekili aday adayları belli oldu. Seçime sayılı günler var ve seçmenler oy verecekleri partilerin adaylarını araştırıyor. Bunlardan biri de İYİ Parti. İYİ Parti milletvekili adayları kimler? ve İl il İYİ Parti milletvekili aday adayları başlıklarıyla seçmenler arama yapıyor. İşte İl il İYİ Parti 24 Haziran milletvekili adayları...

İYİ PARTİ İSTANBUL ADAY ADAYLARI

İstanbul -1
Tuba Alaylı, Cenk Muradoğlu, Emir Abbas Gürbüz, Mesut Sivri, Kemal Faruk Aysu, Mehmet Okan Oğuz, Mehmet Uğur Özyetgin, Ahmet Kemal Şan, Aysel Çarıkçılar, Nazmi Karabulut, Onur Hanlıoğlu, Ayberk Yüksel, Nazlı Elif Gökdemir, Osman Alper Tunga Hepgür, Mustafa Koray Yücel.
İstanbul -2
Furkan Kucur, Bahtiyar Kurt, Mehmet Aslan, Ayşe Taciser, Ülkü Levent, Muammer Demirci.
İstanbul -3
Nazlı Ece İşbaşaran, Ali Deveci, Kürşat Özer, Zahide Söğüt, Ali Kıdık, Eser Bozkaya, Aziz Murat Hatipağaoğlu

18-05/02/207112.jpg

İYİ Parti'ye aday adaylığı başvurusu yapan ilk isimler ise şöyle: "Nihat Babaözlü, Murat Yıldırımer, Hasan Kubilay Yayla, Aysel Çeken, Muhammed Ali Hamit, Lina Ocak, Tuğba Abacı, Mustafa İnanlı, Bülent Gökseven, Nermin Tuzcu, Hüseyin Bars, Oğuz Hocaoğlu, Mehmet Tiryaki, Cengiz, Uçak, Cenk Muradoğlu, Muhsin Erdem, Tibet Ekinci, Adnan Selvi, Mehmet Kamil Ergenekon, Hamza Gültekin, Yakup Belveren, Ahmet Kemal Şan, İlker Çalışkan, Şükrü Altınışık, Sakine Okur Kızgın."

DR. BEDRİ YAVUZ HATUNOĞLU İYİ PARTİ AĞRI MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLDU

İYİ Parti Ağrı Milletvekili aday adayı Bedri Yavuz Hatunoğlu partisinin cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener için İlçe Seçim Kurulu’na giderek imza verdi.

24 Haziran'da gerçekleşecek genel seçimlerde İyi Parti'den Ağrı milletvekili aday adayı olduğunu açıklayan öğretim görevlisi Bedri Yavuz Hatunoğlu, partisinin cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener için imza verdikten sonra açıklama yaptı.

Adaylık başvurusu için Ankara'dan dün döndüğünü, 50 kişilik grupla imza attıklarını belirten Hatunoğlu şunları söyledi:

''Haya duygusuyla sadece Allah'tan korkuyor ve sadece yine ondan medet bekliyoruz. İnşallah millet iradesi üstünde korku bulutları oluşturmaya çalışanların bu anlamsız tavırları da bugün attığımız ve tüm Türkiye de atılan imzalarla bertaraf olacaktır. Bu Gün gelinen noktada Sayın Genel Başkanımızın yeter sayıda imzayı topladığı bir gerçek olarak ortadadır. Bu bağlamda imzaya da ihtiyaç duyulmamaktadır. Ama bu imzalar onurlu bir duruşun abidesi olarak tarih sayfalarında yerini bulacaktır. Bu sebeple her bir imza adaylıktan çok Türkiye Demokrasisi için çok daha kıymetlidir. Zulme rıza göstermemenin birer nişanesidir."

İYİ Parti Kocaeli Aday Adayları:


Ahmet Yeşil- İl yöneticisi
Fuat Berna- İl yöneticisi
Murat Atar- İl yöneticisi
Ayşegül Babacan- İl yöneticisi
Renan Argun Kıran- İl yöneticisi
Baha Yavuz- İl yöneticisi
Ruhan Tekcan- İl yöneticisi
Dijle Akın- İl yöneticisi
Resul Patan- İl yöneticisi
Gürkan Uysal-Kartepe İlçe yöneticisi
İsmail Şakir Özdağ-Kartepe İlçe yöneticisi
Özhan Aşkın-Gebze İlçe Yöneticisi
Fevzi Kurt-Gebze İlçe Yöneticisi
Ayla İlgün-Gebze İlçe Yöneticisi
Gönül Vursal-Gebze İlçe Yöneticisi
Sema Akçay-Gebze İlçe Yöneticisi
Ekrem Korkmaz-Darıca İlçe Başkanı
Özer Yıldız-Darıca İlçe Yöneticisi
Kemal Çevik-Darıca İlçe Yöneticisi
Ufuk Turan- İzmit İlçe Başkanı
Haluk Tamyüksel-İzmit İlçe yöneticisi
İbrahim Ömer Toyran- Körfez İlçe Başkanı
Büşra Karademir- Gölcük ilçe Başkanı
Kocaeli il teşkilatları dışından aday adayı olanlar
Genel Merkez MDK üyesi Ruhittin Sönmez,
Harun Demirkaya,
Selda Mican
İbrahim Artvinli,
İhsan Şahin, HasanHacıoğlu,
Özgür Alpaslan,
Burak Uluköylü,
İlhan Tan,
Turan Atilla,
Ayşegül Yüken

18-05/02/iyi-partide-deprem-o-isim-istifa-etti-h1525260614-ef032a.png

DENİZLİ ADAY ADAYLARI

Denizli' de 24 Haziran'da yapılacak olan milletvekili seçimleri için İYİ Parti'den 14'ü kadın olmak üzere toplam 32 kişi aday adayı oldu.

İYİ Parti'den Denizli'de milletvekili aday adayı olmak için başvurular tamamlandı. Aday adaylardan biri olan Beyhan Aslan Anavatan Partisi'nden 21. dönem milletvekilliği ile Grup Başkan Vekilliği görevini yürütmüştü. MHP'de daha önce il başkanlığı yapan Yasin Öztürk ve Zafer Kaplan da aday adayları arasında yer alıyor. İYİ Parti'den milletvekili aday adayı olanların 32 isim şöyle:

"Yasin Öztürk, Beyhan Aslan, Zafer Kaplan, Mehmet Ali Uzakgider, Nuray Pakatçı, Temel Başbuğ, Şule Türkaslan, İsmail Coşkunsu, Hasan Erdoğan, Fatma Mert, Emir Gazi Tosun, Emine Sağlık Kanatsız, Ayşe Dayıoğlu, Hüseyin Köseoğlu, Funda Yalınkılıç, Zeynep Sözeri, Gülümser Gökçe Acar, Seçil Akcan, Gülnur Oymak, Nafiz Öz, Necmittin Karabacakoğlu, Şirin Ertuğrul, Tülay Şahin, Yahya Gençoğlu, Sultan Köse, Niyazi Zılgı, Mürşide Kaya, Muhammet Tali, Ertuğrul Gökçe, Ramazan Yüksel, Murat Güngör, Nezir Akhan."


İYİ Parti Eskişehir milletvekili aday adayları:

Arslan Kabukçuoğlu Arif Geçkalan Duygu Gökkaya Çalı Mehmet Tunca Naci Erdemli Salih Karabacak Selvihan Ekiz Şenel Altun

İYİ Parti Gaziantep aday adayı:

İYİ Parti il başkanı İzzettin Şahin ile ikinci başkan Av. Oğuz Hocaoğlu aday adaylığını duyurdu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN