İlk 15 Temmuz anma töreni Beştepe'de

İlk 15 Temmuz anma töreni Beştepe'de

15 Temmuz Demokrasi gününde şehitleri anmak için ilk tören Beştepe'de yapılıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şehitler Anıtı'na çiçek bıraktıktan sonra Beştepe Millet Camii'nde Hatm-i Şerif merasimine katıldı.

15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümünde Demokrasi ve Milli Birlik gününün ilk töreni Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde yapılıyor. Devlet erkanının hazır bulunduğu törende Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şehitler Anıtı'na çiçek bıraktı. Erdoğan ardından Beştepe Millet Camii'ndeki Hatm-i Şerif Merasimi'ne katıldı. 

19-07/15/hfghgh-1563182826.jpg

Tören için şehit-gazi yakınları ve bakanlar Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde hazır bekledi.

TBMM OTURUMUNA KATILDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Genel Kurulundaki 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü özel oturumunu izledikten sonra Meclis'ten ayrıldı.

Erdoğan, özel oturumu izledikten sonra Şeref Holü'nde kendisini bekleyen vatandaşları selamladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu sırada FETÖ'nün 15 Temmuz'daki hain darbe girişiminde şehit edilen Astsubay Ömer Halisdemir'in eşi Hatice Halisdemir ve çocukları ile bir süre sohbet etti. Sohbete, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar da katıldı.

Erdoğan'ı, Meclis'ten, TBMM Başkanı Mustafa Şentop askeri törenle uğurladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bosna Hersek Halklar Meclisi Başkanı Bakir İzzetbegoviç ile aynı makam aracıyla Meclis'ten ayrıldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN