İmamoğlu: Bahçeli ne kadar seviyormuş beni

İmamoğlu: Bahçeli ne kadar seviyormuş beni

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, kendisinin il gezileri ile ilgili grup toplantısında söylediği sözlere yanıt verdi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, grup toplantısında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na yönelik, "Bu şahıs il il kapı kapı gezmektedir. Bu şahıs neyi planlamaktadır" ifadelerini kullanmıştı. İmamoğlu, Bahçeli'nin kendisine yönelik sözlerine yanıt verdi.

NKolay İstanbul Maratonu’nun basın toplantısı esnasında Bahçeli'nin, "Kılıçdaroğlu bürokrasiye değil İBB Başkanı'na kafa yormalıdır. Bu şahıs sadece boş zamanlarında belediye binası ve İstanbul'a uğradığını görüyoruz. Bu şahıs il il kapı kapı gezmektedir. Bu şahıs neyi planlamaktadır" sözleri sorulan İmamoğlu, Cumhuriyet muhabirine şu yanıtı verdi:

“Söylediklerinden şimdi haberim oldu. Beni ne kadar seviyormuş Bahçeli. Sürekli benim yaptıklarımı takip ediyor demek ki.”

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (11)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
11 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN