İmamoğlu'ndan Bir Kanal İstanbul tepkisi daha: Maliyeti 16 milyar lira olan 8 köprü yapılacak

İmamoğlu'ndan Bir Kanal İstanbul tepkisi daha: Maliyeti 16 milyar lira olan 8 köprü yapılacak

İktidar ile muhalefet arasında düelloya dönüşen Kanal İstanbul Projesi ile ilgili İBB Başkanı İmamoğlu yeni bir paylaşım yaptı. 'Ya Kanal Ya İstanbul' başlığı ile daha önce de basın toplantısı düzenleyen İmamoğlu, Kanal İstanbul'un üzerine 8 köprünü yapılacağını, maliyetinin ise 15.5 milyar lira olduğunu söyledi.

Kanal İstanbul Projesi ile ilgili Twitter hesabından paylaşım yapan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu "Kanal İstanbul üzerine maliyeti 15.5 milyar lira olan 8 tane köprü yapılması planlanıyor" ifadesini kullandı. 

'Ya Kanal Ya İstanbul' başlığı ile daha önce de basın toplantısı düzenleyen İmamoğlu, Kanal İstanbul'un üzerine 8 köprünü yapılacağını, köprünün maliyetinin ise 15.5 milyar lira olduğunu söyledi.

20-01/09/01.jpg

Twitter paylaşım yapan İmamoğlu şu ifadeleri kullandı: "Kanal İstanbul üzerine maliyeti 15.5 milyar lira olan 8 tane köprü yapılması planlanıyor. Bu köprüler için İBB'ye düşen maliyet ile Mahmutbey-Esenyurt-Beylikdüzü metrosu yapılabiliyor. #YaKanalYaİstanbul."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN