İmamoğlu'ndan hapis cezası Kaftancıoğlu'na destek: Her zaman yanındayız

İmamoğlu'ndan hapis cezası Kaftancıoğlu'na destek: Her zaman yanındayız

5 ayrı suçtan 9 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırılan CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ile konuşan İmamoğlu "Canan Kaftancıoğlu'nun her zaman yanındayız. Üst mahkemenin bu hukuksuzluğu gidereceğine inanıyorum" dedi.

CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun aldığı hapis cezası sonrası ilk kez konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu "Canan Kaftancıoğlu'nun her zaman yanındayız. Üst mahkemenin bu hukuksuzluğu gidereceğine inanıyorum" dedi.

"Türkiye’nin hukuk yoluyla gündem yaratarak, insanları kutuplaştırmaya ihtiyaç yok. Karar üzücüdür. Karar can sıkıcıdır, Canan Kaftancıoğlu, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucu partisinin il başkanıdır" diyen İmamoğlu, şunları kaydetti: "Bu hukuksuzluğun ise mahkemelerde giderileceğine inanıyorum. En doğru kararı vereceklerine inanıyorum. Canan Hanım’a sonuna kadar destek olacağım. Umut ediyorum eli bu sorun çözümlenecek. Bu millet için kol kola üretmeye devam edeceğiz."

NE OLMUŞTU?

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun sosyal medya paylaşımları nedeniyle yargılandığı davada karar çıkmıştı. Mahkeme heyeti, Kaftancıoğlu'nun 5 ayrı suçtan toplamda 9 yıl 8 ay 20 gün hapis cezasına çarptırılmasına hükmetmişti. Kaftancıoğlu, cezası nedeniyle tutuklanmayacak, karar istinaf mahkemesine gidecek.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN