İmamoğlu'ndan ikinci uyarı: İki günde yağan kar cumartesi günü yağacak

İmamoğlu'ndan ikinci uyarı: İki günde yağan kar cumartesi günü yağacak

İBB Başkanı İmamoğlu, İstanbul'da dün başlayan ve bugün etkisini daha da artıran kar yağışıyla ilgili açıklamalarda bulundu. En kritik günün yarın olduğunu belirten İmamoğlu, "2 günde yağan kar yağışı cumartesi günü yağacak" dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Afet Koordinasyon Merkezi'nde (AKOM) İstanbul'da 4 gün sürecek kar yağışı ile ilgili gelişmeleri aktarmış ve "Cumartesi günü kar yağışı hususunda belki de en yoğun gün olacak" demişti. Kar yağışıyla ilgili İmamoğlu'ndan yeni bir açıklama geldi.

"2 GÜNDE YAĞAN KAR KADAR YAĞIŞ CUMARTESİ GÜNÜ YAĞACAK"

Sosyal medya hesabı Twitter'dan açıklamalarda bulunan İmamoğlu, "İstanbul’daki kar yağışında en kritik gün Cumartesi" dedi. İmamoğlu, "Meteorolojik verilere göre, 2 günde yağan kar kadar yağış Cumartesi günü yağacak ve hava daha da soğuyacak. Yağışın zaman zaman azalmasına, havanın açılmasına aldırmayın, zorunda olmadıkça özel araçlarınızla trafiğe çıkmayınız" açıklamalarında bulundu.

İBB SÖZCÜSÜ ONGUN'DAN AÇIKLAMA

İBB Başkanı İmamoğlu'nun açıklamalarının ardından İBB Sözcüsü Murat Ongun'dan da bir açıklama geldi. Ongun, Twitter'dan yaptığı açıklamada, "İstanbul’u etkisi altına alan kar yağışı birden başlayıp çok kısa sürede 15/20 cm kalınlığa ulaşabilecek şekilde yeri tutma özelliğine sahip. Bu yüzden tüm İstanbulluları geçici hava açılmalarına aldırmamaları, araçla trafiğe çıkmamaları konusunda ciddiyetle uyarırız" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (7)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
7 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN