İmamoğlu'ndan İstanbullulara: Tedbirli ve dikkatli olun!

İmamoğlu'ndan İstanbullulara: Tedbirli ve dikkatli olun!

Meteoroloji, yarın itibarıyla Türkiye'nin Balkanlar'dan gelen soğuk hava dalgasının altına gireceğini açıklamıştı. İBB Başkanı İmamoğlu da, cuma akşamından itibaren hava sıcaklıklarının düşeceğini duyurarak İstanbullulara 'tedbirli ve dikkatli olun' uyarısında bulundu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) günler öncesinde İstanbul için kar yağışı uyarısında bulunmuştu. İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu da, cuma akşamından itibaren hava sıcaklıklarının düşeceğini duyurdu.

İmamoğlu, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

''AKOM'a göre İstanbul'da cuma akşamından itibaren sıcaklık daha da düşecek, soğuk ve yağışlı hava gelecek hafta da devam edecek. Biz, buzlanma ve kar yağışı sebebiyle oluşacak her türlü olumsuz duruma karşı önlemimizi aldık, lütfen siz de tedbirli ve dikkatli olun.''

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (11)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
11 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN