İmamoğlu'ndan Kılıçdaroğlu’nun adaylığına destek: Bugün ana muhalefet liderisiniz, yarın devletin başındasınız

Elazığ’da konuşan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu dikkat çekici ifadeler kullandı. İmamoğlu, CHP lideri Kılıçdaroğlu için, "Siz bugün ana muhalefet liderisiniz, yarın devletin başındasınız" dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte Elazığ'da İstanbul Büyükşehir Belediyesi Gazi Meslek Teknik Anadolu Lisesi temel atma törenine katıldı.

Gençlerin önemine dikkat çeken İmamoğlu, “Ülkemizin her gencinin geleceği parlak. Çok zeki bir genç kitlemiz var. Yeter ki bu ülkenin makam ve mevki sahipleri gençlerin umutlarını yükseltsinler, tam tersini yapmasınlar, bu gençleri kutuplaştırmasınlar, siyasi ikballeriyle bu gençleri aldatıcı bir dile maruz bırakmasınlar. Eminim ki gerisini bu ülkenin gençleri halleder. İş isteriz, aş isteriz demiyorlar; adalet isteriz diyorlar. Gençlerimiz kardeşçe yaşamanın kıymetini biliyorlar. Hiç önyargıları yok.” diye konuştu.

“BUGÜN ANA MUHALEFET LİDERİSİNİZ, YARIN DEVLETİN BAŞINDASINIZ”

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik sözleri dikkat çekti. İmamoğlu, "Siz bugün ana muhalefet liderisiniz, yarın devletin başındasınız. Bugün bu ülkenin başında olan insan, yarın bu ülkenin muhalefeti olacak." şeklinde konuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN