İmamoğlu'ndan miting çağrısı: Milletin sesi Maltepe’den yükselecek

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medyadan vatandaşlara CHP'nin 21 Mayıs Cumartesi günü İstanbul Maltepe'de yapacağı 'Milletin Sesi' mitingine gelmeleri için çağrıda bulundu. İmamoğlu, "Milletin sesi Maltepe’den yükselecek." dedi.

CHP'nin İstanbul mitingi için sosyal medyadan hesabından vatandaşlara çağrıda bulunan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Milletin sesi çıkmazsa iktidardakiler tek doğru sesin kendi sesleri olduğunu zannederler." ifadelerini kullandı.

Paylaşımında, daha önce Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun duyurduğu İstanbul mitinginin tarih ve saatini paylaşan İmamoğlu, "Milletin Sesi Maltepe’den yükselecek. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla herkes için hak, hukuk ve adalet isteyeceğimiz buluşmamız Cumartesi 18.00’de Maltepe Miting Alanı’nda" dedi.

İmamoğlu'nun paylaşımı şu şekilde:

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN