İmamoğlu'nun Bursa programı belli oldu

İmamoğlu'nun Bursa programı belli oldu

Anadolu turu kapsamında geçtiğimiz günlerde Kastamonu'ya ziyarette bulunan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 27 Ocakta da Bursa'yı ziyaret edecek.

İstanbul Belediye Başkanı İmamoğlu, çıktığını Anadolu turuna devam ediyor. 15'ten fazla ili ziyaret edecek olan İmamoğlu'nun sıradaki durağı olan Bursa'da 27 Ocakta ziyarette bulunacak.

CHP Bursa İl Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, "İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu Anadolu turuna çıktı. Süreç içerisinde 15’ten fazla ili ziyaret edecek olan İmamoğlu'nun 27 Ocak 2023 Cuma günkü durağı Bursa olacak" denildi.

İmamoğlu'nun Bursa programı sabah saat 10'da Umurbey Celal Bayar Anıt Mezarını ziyaret ile başlayacak. Bu ziyaretin ardından 10.30'da Gemlik Belediyesi'ne geçecek olan İmamoğlu, 11.30'da Bursa esnafıyla bir araya gelecek.

13.20'de Bursa Ulu Cami'de Cuma namazı kılmayı planlayan İmamoğlu, 14'te Bursa Kapalı Çarşı esnafını ziyaret edecek. 15.30'da Nilüfer Belediyesi'ne gitmesi beklenen İmamoğlu, 16.30'da da Mudanya Belediyesi'ni ziyaret ederek halkla bir araya gelecek. İmamoğlu'nun Bursa programı 18'deki taziye ziyaretiyle son bulacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN