İmamoğlu'nun ilk icraatı: Öğrenci aylık akbili 50 liraya düştü mü? Öğrenci akbili ne kadar?

İmamoğlu'nun ilk icraatı: Öğrenci aylık akbili 50 liraya düştü mü? Öğrenci akbili ne kadar?

İmamoğlu'nun ilk icraatı öğrenci aylık akbili 50 liraya düştü mü? Öğrenci akbili ne kadar? İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu seçim sürecinde "öğrenci akbilini 85 liradan 50 liraya düşüreceğim" demişti. Şu an öğrenci akbili ne kadar? Aylık akbil ücreti ile ilgili son gelişmeler haberimizde...

Öğrenci aylık akbili 50 liraya düştü mü? Öğrenci akbili ne kadar olduğu ve aylık öğrenci akbil ücreti ile ilgili gelişmeleri haberimizden takip edebilirsiniz. İmamoğlu İBB başkanı olursa ilk icraatının öğrenciler için aylık akbil ücretini 50 liraya düşeceğini belirtmiş ve söz vermişti. Bu sabah bir televizyon programıına katılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu seçim sürecinde vadettiği öğrenci kartında indirim uygulamasını hemen hayata geçireceğini söyledi.

19-04/18/renci-aylik-akbili.jpg

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu katıldığı canlı yayında: 'İlk işlerimizden birisi öğrencilerin aylık akbilini 50 liraya düşürmek olacak demiştiniz sözünüzü tutacak mısnız?' sorusuna 'Derhal, hemen' diye yanıt verdi.

AYLIK ÖĞRENCİ AKBİLİ 50 LİRAYA NE ZAMAN DÜŞECEK? 

Ekrem İmamoğlu'nıun öğrenci akbilini 85 liradan 50 liraya düşürmesi bekleniyor. Şu ana kadar resmi bir açıklama yapılmadı. Açıklama yapılır yapılmaz haberimizde olacak. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN