İmar Barışı ne zaman bitecek? İmar Affı'nda son tarih ne zaman?

İmar Barışı ne zaman bitecek? İmar Affı'nda son tarih ne zaman?

İmar Barışı ne zaman bitecek? İmar Affı'nda son tarih ne zaman? 2018 yılının sonunda uzatılan sürecin ne zaman son bulacağı merak ediliyor ve araştırılıyor. İmar barışı ile imara aykırı, ruhsatsız veya ruhsat eklerine aykırı yapıların kayıt altına alınması yoluyla bu yapılara yasallık kazandırılması hedefleniyor. Peki mar Barışı ne zaman bitecek? İmar Affı'nda son tarih ne zaman? İşte detaylar...

İmar Barışı ne zaman bitecek? İmar Affı'nda son tarih ne zaman? Vatandaşın merak ettiği ve araştırdığı konular arasında. İmar Barışı ile vatandaşın devletle ihtilaflı durumunun ortadan kaldırılması amaçlanıyor. Düzenleme 31 Aralık 2017 tarihinden önceki ruhsatsız veya ruhsat eklerine aykırı yapılmış kırsal ve kentsel alanlardaki tüm yapıları kapsıyor. Pekiİmar Barışı ne zaman bitecek? İmar Affı'nda son tarih ne zaman? 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca uygulamaya konulan "İmar Barışı" düzenlemesinde başvuru süresinin 15 Haziran 2019'a kadar uzatılmasına ilişkin Cumhurbaşkanı kararı Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan karar ile 31 Aralık 2017 tarihinden önce yapılmış ruhsatsız veya ruhsat ve eklerine aykırı yapılar için Yapı Kayıt Belgesi başvuru süresi 15 Haziran 2019'e kadar uzatıldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN