İnce'den sert çıkış: 'Koltuğa yapışanlar her yolu deniyor'

İnce'den sert çıkış: 'Koltuğa yapışanlar her yolu deniyor'

CHP'de 59 il başkanının Kılıçdaroğlu'na destek vermesinin ardından açıklama yapan Muharrem İnce, 24 Haziran seçimlerinin ardından ilk kez sert açıklama yaptı. Liderlik koltuğunu işaret eden İnce "Partimdeki gelişmeleri ibretle ve üzülerek izliyorum. Koltuğa yapışanlar kalkmamak için her yolu deniyor, her yola başvuruyor. Herşeye rağmen umut galip gelecek, değişim çok yakında" dedi.

CHP'de 59 il başkanının genel merkez yönetimine destek vermesi sonrasında Muharrem İnce'den açıklama geldi.

İnce, Twitter hesabından yaptığı değerlendirmede, "Partimdeki gelişmeleri ibretle ve üzülerek izliyorum. Koltuğa yapışanlar kalkmamak için her yolu deniyor, her yola başvuruyor. Herşeye rağmen umut galip gelecek, değişim çok yakında" ifadelerini kullandı.

18-07/26/5b59ad1e5d1c2d22e818ead4.jpg

CHP'de, İstanbul, Ankara ve İzmir’in de arasında bulunduğu 59 il başkanı, sabah saatlerinde ortak açıklama ile olağanüstü kurultaya gerekli olmadığını duyurmuştu.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, kurultay için yeterli imzaların toplandığına ilişkin iddialara ''Olağanüstü kurultay için imzalar toplandıysa getirsinler. Genel Merkez yerinde duruyor'' cevabını vermişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN