İŞKUR 780 güvenlik görevlisi personeli başvuruları nereye ne zaman yapılır? İşte başvuru şartları

İŞKUR 780 güvenlik görevlisi personeli başvuruları nereye ne zaman yapılır? İşte başvuru şartları

İŞKUR 780 güvenlik görevlisi personeli alımı gerçekleştireceğini, yaptığı son dakika açıklamasıyla duyururken, söz konusu ilanla ilgili başvuruların nereye ve nasıl yapılacağı da merak konusu oldu. Birçok ilde vardiyasız olarak çalışacak güvenlik görevlisi başvuru şartları haberimizde…

Vardiyalı ve vardiyasız sistemde çalıştırılmak üzere; Isparta, Konya, İzmir, Mersin, Muğla gibi kentlerde istihdam edilecek, 780 güvenlik görevlisi personeli alınacak. İŞKUR’un son dakika olarak sitesinde yer alan 780 güvenlik görevlisi başvurularına dair detaylar karar.com’da…

BAŞVURU ŞARTLARI

İŞKUR'un yayınladığı güvenlik görevlisi personel alımları için başvuru şartları ilanlara göre değişebiliyor. İŞKUR'un verdiği güvenlik görevlisi alımı başvuru şartlarının bazıları ise şöyle;

a) Vardiyalı çalışmaya engel durumu olmamak,

b) Özel Güvenlik Eğitimini başarı ile tamamlamış olmak ve Özel Güvenlik Görevlisi kimlik kartına sahip olmak,

c) Adaylar için en az 170 cm boyunda olmak, adayın boyundan [15 > Kilo-(boy-100)] belirtilen formülüne göre 15 birimden fazla olmamak.

d) 5188 sayılı Kanun gereği Özel Güvenlik Temel Eğitimini başarı ile tamamlamış olmak - temel eğitim sonrası kimlik geçerlilik süresi dolanlar için yenileme eğitiminin yapılmış olması ve Valiliklerce verilen geçerli Özel Güvenlik Görevlisi kimlik kartına sahip olmak.

19-10/01/iskur-guvenlik-gorevlisijpgg.jpg

İŞKUR İŞ BAŞVURUSU NEREYE VE NASIL YAPILIR?

İş bulmak isteyenler, İŞKUR'un internet adresinden ya da en yakın İŞKUR İl Müdürlüğü'nden sisteme üye olduktan sonra kendine uygun işe başvuruda bulunabiliyor. İş arayanlar İŞKUR'un internet sitesinde CV’lerini kaydettikten sonra; kişisel bilgileriyle eşleşen iş ilanlarına direkt olarak ulaşabiliyor. Yurtiçi, yurtdışı iş ilanlarını tarayabiliyor, işverenlerle direk olarak da temasa geçebiliyor.

İŞKUR’un sitesinde yer alan özlük bilgilerini girenler, yurtiçi iş ilanlarını arayabilir, kişisel bilgileriyle eşleşebilen ilanlara başvuruda bulunabilir. Çeşitli kriterler girerek yurtdışı iş ilanlarını aramak isteyenler de yurtdışındaki işyerlerine işgücü sevk etmek isteyen işverenlerin iletişim bilgilerine erişerek kendileriyle direkt olarak temasa geçebilirler, bilgi sahibi olmak istedikleri memur ilanları gibi yukarıdaki kapsamın hâricinde bulunan diğer iş ilanlarına ulaşabilirler.

İŞKUR GÜVELİK GÖREVLİSİ BAŞVURUSU İÇİN TIKLAYIN

 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN