İspanya'dan Shakespeare alıntılı paylaşım

İspanya'dan Shakespeare alıntılı paylaşım

İspanya Hava Kuvvetleri, resmi hesabından yaptığı paylaşımda, Türkiye'ye gönderilen destek uçaklarının ve 27 pilotun Dalaman’a geldiğini duyurmuştu. Paylaşımda William Shakespeare’den alıntı yaparak kardeşlik vurgusu yapıldı.

Türkiye, tarihinde görülmemiş orman yangınları ile mücadele ediyor. Farklı illerde başlayan ve günlerdir devam eden orman yangınlarında havadan destek konusunda başka ülkelerden de destek alınmaya başladı.

İspanya'dan gelen iki yangın söndürme uçağı Muğla'daki orman yangının söndürme çalışmalarına katıldı. 27 kişiden oluşan İspanyol ekip, gün içinde Marmaris, Milas, Köyceğiz ilçelerindeki yangınlara müdahalede bulundu.

ispanyaaajpg.jpg

İspanya'dan, Türkiye'ye gelen destek uçakları ile ilgili yapılan sosyal medya paylaşımında bir detay dikkat çekti. Yardım için gelen uçaklar İspanya Hava Kuvvetleri'nden William Shakespeare'den bir alıntıyla uğurladı.

Paylaşılan mesajda “Biz bu dünyaya kardeş olarak geldik; O halde el ele yürüyelim” yazdı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN