Isparta'da uzman çavuş ile eşi çocuklarının gözü önünde katledildi

Isparta'da uzman çavuş ile eşi çocuklarının gözü önünde katledildi

Isparta Terörizmle Mücadele Eğitim ve Tatbikat Merkezi'nde uzman çavuş olarak görev yapan Erkan Öztürk ile eşi Ebru Öztürk, iki çocuklarının gözü önünde katledildi. Öztürk çiftini öldürdükten sonra kaçan ve akrabaları olduğu iddia edilen cinayet şüphelisini yakalamak için çalışma başlattı.

Isparta'da Davraz Mahallesi 142. Cadde'deki bir sitenin 1'inci katındaki daireden gelen silah seslerini duyan mahalle sakinleri polise haber verdi. 

Olay yerine giden polisler, Isparta Terörizmle Mücadele Eğitim ve Tatbikat Merkezinde uzman çavuş olarak görev yapan Erkan Öztürk ve eşi Ebru Öztürk'ün cansız bedenlerini buldu. 

Öztürk çiftini iki çocuğunun yanında öldürdükten sonra kaçan ve akrabaları olduğu iddia edilen katil zanlısının yakalanması için çalışma başlatıldı. 

19-11/17/ana-manset-2-1573989339.jpg

Bu arada, Isparta Emniyet Müdürü Metin Altay ve Isparta Garnizon Komutanı Tuğgeneral Tamer Atay da olay yerine giden yetkililerden bilgi aldı. 

Polis ekiplerinin dairede incelemeleri devam ediyor. 

ISPARTA/AA

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN