İstanbul Havalimanı personeline hakaret eden Funda Esenç serbest bırakıldı

İstanbul Havalimanı personeline hakaret eden Funda Esenç serbest bırakıldı

İstanbul Havalimanı'ndan Bodrum'a gidecek tarifeli seferin gecikmesi nedeniyle çıkan tartışmada personele hakaret eden ve daha sonra hakkında açılan soruşturma kapsamında dün teslim olan Funda Esenç, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İstanbul Havalimanı'ndan Bodrum'a gidecek tarifeli seferin gecikmesi nedeniyle çıkan tartışmada özel yer hizmetleri şirketi çalışanına hakaret ettiği gerekçesiyle hakkında yürütülen soruşturmada emniyete teslim olan Funda Esenç, adli kontrol şartıyla salıverildi.

Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Başsavcılığınca hakkında soruşturma başlatılan Funda Esenç, dün İstanbul Havalimanı Şube Müdürlüğü'ne gelerek teslim oldu.

'Hakaret' suçundan işlem yapılan ve daha sonra adliyeye sevk edilen şüpheli Funda Esenç, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İSTANBUL/AA
 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN