İstanbul Üniversitesi Pedagojik Formasyon başvuru ücretleri hangi bankaya yatırılıyor?

İstanbul Üniversitesi Pedagojik Formasyon başvuru ücretleri hangi bankaya yatırılıyor?

İstanbul Üniversitesi Pedagojik Formasyon başvuru ücretleri için duyurular adaylara mesaj yoluyla tebliğ edildi. İlk dönem için toplamda bin 26 TL tutarında ödeme yapacak olan adaylar, ödemelerin hangi bankaya nasıl yapılacağını sorguluyor. Formasyon ödemelerinde son tarih…

 

İstanbul Üniversitesi Hasan Ali Yücel Fakültesi (HAYEF) Pedagojik Formasyon ödeme işlemleri 6 Eylül tarihinden itibaren başladı. Adaylara gönderilen mesajlarda, bin 26 TL’nin Halkbank’a yatırılması istendi. Peki formasyon başvuru ücretlerinin bankaya son yatırılma tarihi ne zaman? İşte detaylar…

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ FORMASYON ÖDEMESİ NE KADAR?

Halkbank’a yapılacak olan İstanbul Üniversitesi Pedagojik Formasyon ücretleri, bin 26 TL ve bin 26 TL olmak üzere iki dönemde ödenecek. İlk ödemeler SMS’le gelen referans numarası ile internet bankacılığından ödeme yapılıyor.

İşte adaylara gönderilen o mesaj:

Değerli Kursiyer Adayımız; PFSP Kayıt işleminin tamamlanabilmesi için Halk Bank ATM, Şube ya da internet bankacılığından ‘…..’ referans numarasına 1026.0 TL tutarındaki ödemenizi gerçekleştirmeniz gerekmektedir.

Değerli Kursiyer Adayımız; İstanbul Üniversitesi/nin bölünmesi sebebi ile kayıt ücretinizi yatırırken İstanbul Üniversitesi yerine Cerrahpaşa Üniversitesi seçilmesi veya bankaya bu şekilde bilgi verilmesi gerekmektedir.

19-09/06/untitled-2.jpg

KAYIT TARİHLERİ

27 Ağustos’ta başvuru sonuçlarının açıklanmasının ardından kesin kayıtlar 3-5 Eylül 2019 tarihlerinde gerçekleşti. 6 Eylül’de yedek listeden kazanan adaylar paylaşılacak. Bu adaylar kayıtlarını 9-10 Eylül 2019 tarihlerinde yapabilecek.

GELİŞMELER İÇİN TIKLAYIN

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN