İstanbul Valiliği'nden helikopter kazası ile ilgili açıklama yapıldı 

İstanbul Valiliği'nden helikopter kazası ile ilgili açıklama yapıldı 

İstanbul Valiliği 'helikopter kazası neden oldu?' sorusunun yanıtını verdi. Helikopter kazası ile ilgili son dakika haberlerini ve valiliğin açıklamasının detaylarını haberimizde bulabilirsiniz.

Helikopter kazası neden oldu? sorusu vatandaşlar tarafından merak edilirken İstanbul Valiliği Helikopter kazası ile ilgili açıklama yaptı. Son dakika haberlerini ve helikopter kazası ile ilgili detayları yazımızda derledik. İstanbul Sancaktepe'de sabah saatlerinde meydana gelen helikopter kazasında 4 askerimiz şehit olurken bir askerimniz ağır yaralandı. 

KHELİKOPTER KAZASI NEDEN OLDU?

İstanbul Valiliği tarafından helikopter kazası ile ilgili açıklama yapıldı. Açıklama şöyle; "Sancaktepe İlçemiz Sarıgazi Mahallesi Fırtına sokakta bugün saat 11.00 sıralarında henüz tespit edilemeyen bir nedenle Kara Kuvvetleri Komutanlığımıza bağlı ve eğitim uçuşu yapan bir askeri helikopterimiz düşmüştür. Kaza neticesinde askeri personelimizden 4 şehidimiz ve 1 yaralımız var.  Olay yerinde sivil vatandaşlarımızın yaralandığına ilişkin herhangi bir bilgi yoktur.  Şehitlerimize Allahtan rahmet, yaralımıza acil şifalar diliyoruz. 
Arama kurtarma çalışmaları devam etmektedir" 

DHA

HELİKOPTER KAZASINDA ŞEHİT DÜŞENLERİN İSİMLERİ

Helikopter kazasında şehit düşenlerin isimleri henüz açıklanmdaı. Helikopter kazasında helikopterde 5 askerin bulunduğu 4 askerin olayda şehit düştüğü açıklandı. Helikopter kazasında şehit düşenlerin isimleri açıklanır açıklanmaz haberimzde olacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN