İstanbul Valisi Yerlikaya: Rüzgar nedeniyle dikkatli olalım

İstanbul Valisi Yerlikaya: Rüzgar nedeniyle dikkatli olalım

Bugün İstanbul'da kuvvetli rüzgar bekleniyor. Vali Yerlikaya, sosyal medyadan verdiği mesajla tedbirli olunması hakkında uyarı yaptı.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Kıymetli hemşerilerim, Meteoroloji Bölge Müdürümüzün verdiği bilgilere göre İstanbul'da yarın (29 Kasım 2021) kuvvetli rüzgâr bekleniyor. Rüzgar nedeniyle oluşabilecek olumsuzluklara karşı tedbiri elden bırakmayalım, dikkatli olalım" ifadelerini kullandı.

Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre; rüzgarın, pazartesi sabahı ilk saatlerden itibaren yurdun batı kesimlerinden başlamak üzere Güney Ege, Batı Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu ve Karadeniz'den kuvvetli ve fırtına, Marmara bölge geneli ile Kuzey Ege ve Batı Karadeniz batısında kuvvetli ve tam fırtına şeklinde esmesi beklendiğinden çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesi ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN