İstanbul'a kar geliyor | 30 ve 31 Ocak'ta İstanbul'da hava nasıl olacak?

İstanbul'a kar geliyor | 30 ve 31 Ocak'ta İstanbul'da hava nasıl olacak?

Marmara Bölgesi'nde başta İstanbul olmak üzere bugünden itibaren etkisi gösterecek yağışlar, kuvvetli rüzgar ile birleşerek sıcaklığı daha da düşürecek. Meteoroloji'nin son tahminlere göre, perşembe ve cuma günü İstanbul ile Marmara'daki birçok ilde kar yağışı bekleniyor. Erzurum, Erzincan ve Ağrı'da da bugün için de aralıklı kar yağışı etkili olacak.

Marmara Bölgesi'nde başta İstanbul olmak üzere bugün etkili olacak yağışlar, yarın kuvvetli rüzgar ile birleşerek sıcaklığı daha da düşürecek.

NTV'nin haberine habere göre, İstanbul'a iki gün boyunca yağışlı hava hakim olacak. Bugün aralıklı olarak yer yer beklenen yağışlar yarın kuvvetli rüzgar ile hissedilen sıcaklığı oldukça düşürecek.

Meteoroloji'den yapılan tahminlere göre ise perşembe ve cuma günü Marmara Bölgesi'nde başta İstanbul olmak üzere kar yağışı bekleniyor.

3 İL İÇİN KAR YAĞIŞI UYARISI

Erzurum, Erzincan ve Ağrı için kar yağışı uyarısı yapıldı.

Erzurum, Erzincan ve Ağrı çevrelerinde aralıklı hafif kar yağışı beklenen bölgede, gece ve sabah saatlerinde buzlanma, don, yer yer sis ve pus olacağı tahmin ediliyor.

Sıcaklığın mevsim normallerinde seyredeceği bölgede, rüzgar kuzey ve kuzeydoğu yönlerinden hafif, zaman zaman orta kuvvette esecek.

BÖLGEDE GÜNÜN SICAKLIKLARI

Bölgede gece en düşük hava sıcaklığı sıfırın altında olmak üzere Ardahan'ın Göle ilçesinde 26, Kars'ta 17, Ağrı ve Ardahan'da 15, Erzurum'da 12, Erzincan'da 7, Iğdır'da 3 derece ölçüldü.

Gün içinde beklenen en yüksek sıcaklığı ise Erzincan'da 4, Iğdır'da 3, sıfırın altında olmak üzere Ardahan'da 3, Erzurum'da 5, Kars'ta 9, Ağrı'da 11 derece olması bekleniyor.

ANKARA/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN