İstanbul'a ne zaman kar yağacak? İstanbul'a kar yağışı için tarih verildi mi?

İstanbul'a ne zaman kar yağacak? İstanbul'a kar yağışı için tarih verildi mi?

İstanbul'a kar yağışının ne zaman geleceği merak konusu. Doğu illerinde geçtiğimiz günlerde başlayan kar yağışının ardından İstanbul'da da sıcaklıklar hızla düşmeye başladı. Önümüzdeki günlerde 10 derecenin altında seyredecek olan sıcaklıklar nedeniyle "İstanbul'a kar ne zaman yağacak?" sorusu araştırılıyor. İşte yanıtı...

Ülke genelinde ve İstanbul'da hava sıcaklıkları düşüyor. İstanbul'da yaşayan binlerce kişi "İstanbul'a kar yağışı ne zaman gelecek?" sorusunun yanıtını merak ediyor. Doğu illerinde kar yağışları geçtiğimiz günlerde başladı.

Bu yıl havaların geç soğuması ve kar yağışının beklenenden geç gelmesi herkesi şaşırttı. Uzmanlar havaların geç soğuma nedeninin küresel ısınmadan kaynaklı olabileceğini belirtiyor.

Peki İstanbul'da kar yağışı ne zaman başlayacak? Önümüzdeki günlerde sağanak yağışlar bekleniyor ancak kar yağışı için tarih verilmedi.

İSTANBUL'A KAR NE ZAMAN YAĞACAK?

Haftanın ilk yarısında yağmur ve sağanak şeklinde meydana gelecek yağışların hafta sonuna doğru yüksek kesimlerden başlayarak karla karışık yağmur ve kar şekline dönmesi bekleniyor.

MARMARA

Çok bulutlu, bölge genelinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Genellikle yağmur ve sağanak, Trakya kesimi ile bölgenin güneydoğusunda karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde görülecek olan yağışların; Çanakkale ve Balıkesir'de kuvvetli yağmur, Bursa ve Bilecik'te kuvvetli karla karışık yağmur şeklinde olması bekleniyor. Rüzgarın; kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli olarak (40-60 km/saat) esmesi bekleniyor.

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN