İstanbul'da 5 Kasım'da 20 saatlik su kesintisi olacak! İstanbul'da sular ne zaman gelecek?

İstanbul'da 5 Kasım'da 20 saatlik su kesintisi olacak! İstanbul'da sular ne zaman gelecek?

İstanbul'da bazı bölgelerde 10 bazı bölgelerde ise 20 saat su kesintisi yaşanacak. İBB, İSKİ'nin yapacağı çalışmalar nedeniyle su kesintisinin yaşanacağını duyurdu. Peki sular ne zaman gelecek? Peki İstanbul Fatih, Zeytinburnu, Beyoğlu, Beşiktaş, Kadıköy, Üsküdar, Ataşehir, Ümraniye ve Beykoz'da sular ne zaman gelecek?

İstanbul'da bazı bölgelerde 10 saat bazı bölgelerde ise 20 saat su kesintisi yaşanacak. İBB yaşanacak kesintinin yapılacak çalışmalar nedeniyle olacağını duyurdu. Peki hangi bölgelerde sular kesilecek? Sular ne zaman gelecek? İşte detaylar...

İSTANBUL'DA SULAR NEDEN KESİK?

İstanbul Üsküdar Küçük Çamlıca Terfi Merkezinde yapılacak çalışmalar nedeniyle bugün (5 Kasım) 9 ilçedeki bazı mahallelerde 10 ila 20 saat arasında değişen sürelerde su verilemeyecek.

İSKİ Küçük Çamlıca'daki eski terfi merkezini devre dışı bırakarak, kapasitesi artırılmış olan yeni terfi merkezini işletmeye alacak.

Böylelikle, saha içerisinde borulama sisteminde yapılacak düzenleme ile yenilenmiş terfi merkezindeki bakım-onarım ve arıza durumlarında geniş kesintiler yerine, lokal kesintilerle işlem yapılabilmesinin mümkün olacak.

İSTANBUL'DA SULAR NE ZAMAN KESİLECEK?

İBB'den yapılan yazılı açıklamada, Üsküdar Küçük Çamlıca Terfi Merkezinde bakım, onarım ve yenileme çalışmaları dolayısıyla bugün (5 Kasım) saat 11.00'den itibaren bazı bölgelerde 10 ila 20 saat arasında değişen sürelerde su kesintisi yaşanacağı belirtildi. 

10 SAAT SU KESİNTİSİ YAŞANACAK İLÇE VE MAHALLELER

Çalışmalar nedeniyle yarın 10 saat süreyle su verilmeyecek ilçe ve mahalleler şu şekilde:

FATİH

"Fatih; Cankurtaran, Sultan Ahmet, Binbirdirek, Küçük Ayasofya, Emin Sinan, Şahsuvarbey, Mimar Hayrettin, Muhsine Hatun, Saraç İshak, Mimar Kemallettin, Nişanca, Katip Kasım, Mesihpaşa, Aksaray, Cerrahpaşa, Haseki Sultan, Kocamustafapaşa, Sümbül Efendi, Yedikule, Silivrikapı, Karagümrük, Topkapı, Hocapaşa, Hobyar, Sururi, Molla Fenari, Alemdar, Beyazıt, Taya Hatun, Mercan, Tahtakale, Rüstempaşa, Demirtaş, Süleymaniye, Hoca Gıyasettin, Hacı Kadın, Yavuz Sinan, Sarıdemir, Cibali, Yavuz Sultan Selim, Balat ve Ayvansaray.

BEYOĞLU

Beyoğlu; Arap Cami, Emekyemez, Bereketzade, Müeyyetzade, Şahkulu, Kemankeş, Karamustafapaşa, Hacımimi, Evliya Çelebi, Asmalı Mescit, Tomtom, Firuzağa, Kuloğlu, Kılıçalipaşa, Cihangir, Pürtelaş, Hasan Efendi, Ömer Avni ve Gümüşsuyu.

ZEYTİNBURNU

Zeytinburnu; Beştelsiz, Çırpıcı, Gökalp, Kazlıçeşme, Maltepe, Merkez Efendi, Nuri Paşa, Seyit Nizam, Sümer, Telsiz, Veliefendi, Yenidoğan ve Yeşiltepe.

 

KADIKÖY

Kadıköy; Acıbadem, Koşuyolu, Caferağa, Osmanağa, Rasimpaşa, Zühtüpaşa, Fikirtepe, Dumlupınar, Eğitim ve Fenerbahçe.

BEŞİKTAŞ

Beşiktaş; Vişnezade, Sinanpaşa, Türkali, Cihannüma, Abbas Ağa, Yıldız, Mecidiye, Ortaköy, Kuruçeşme, Arnavutköy ve Bebek.

 

ÜSKÜDAR

Üsküdar; Kandilli, Küçüksu, İcadiye, Kuzguncuk, Selami Ali, Mimar Sinan, Ahmediye, Beylerbeyi, Çengelköy, Kuleli, Selimiye, Salacak, Bulgurlu, Cumhuriyet, Yavuztürk, Bahçelievler, M.Akif Ersoy, Güzeltepe, Burhaniye, Küçük Çamlıca, Sultantepe ve Zeynep Kamil.

BEYKOZ

Beykoz; Göksu ve Yeni mahallelerinin bir kısmı.

ÜMRANİYE

Ümraniye;  Armağanevler, Atakent, Atatürk, Dumlupınar, Elmalıkent, Esenevler, Hekimbaşı, İnkılap, İstiklal, Kazım Karabekir, Namık Kemal, Saray, Site, Tantavi, Topağacı ve Yamanevler.

20 SAAT SU KESİNTİSİ YAŞANACAK BÖLGELER

Üsküdar'da Acıbadem, Altunizade, Murat Reis, Valide-i Atik, Barbaros, Kısıklı, Ferah, Kirazlıtepe, Küplüce ve Ünalan bölgeleri ile Yavuztürk'ün üst kotları,

Ümraniye'de Atatürk Mahallesi'nin üst kotları

Ataşehir'de Örnek, Esatpaşa ve Fetih mahalleleri

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN