İstanbul'da bayram trafiği yoğunluğu başladı

İstanbul'da bayram trafiği yoğunluğu başladı

İstanbul'da bayram trafiği yoğunluğu başladı. 4 günlük tatilden yararlanarak şehir dışına çıkmak isteyen vatandaşların oluşturduğu trafik yoğunluğu akşam saatlerinde yüzde 65'e ulaşırken E-5 Otoyolu Ankara istikameti ve Edirne istikametinde yoğunluktan dolayı araçların çok yavaş ilerlediği görüldü.

Ramazan Bayramı'nı memleketlerinde veya tatil beldelerinde geçirmek isteyen İstanbulluların mesai saatinin bitimiyle birlikte yola düşmesi trafikte yoğunluk oluşmasına neden oldu. 

E-5 Otoyolu Ankara istikameti ve Edirne istikametinde yoğunluktan araçların çok yavaş ilerlediği görüldü. TEM Otoyolu Ankara istikametinde Körfez ile İzmit Bekirdere rampası arasında da yoğunluk yaşandı. Trafik yoğunluğunun gece boyunca devam etmesi Arife günü olan yarın ise Ankara istikametinde yoğunluğun daha da artması bekleniyor.

18-06/13/screenshot_2-1528909840.jpg

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB)'nin trafik yoğunluk haritasında ise akşam saatlerinde kentteki trafik yoğunluğu yüzde 65'e ulaştı.

Öte yandan Osmangazi Köprüsü ve Eskihisar ile Topçular arasında iskelelerinde ise şu ana kadar herhangi bir yoğunluk oluşmadı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN