İstanbul'da bir kreşte 17 aylık bebeğe dakikalarca darp! "Yaraları makyajla kapatmaya çalıştılar"

İstanbul'da bir kreşte 17 aylık bebeğe dakikalarca darp! "Yaraları makyajla kapatmaya çalıştılar"

İstanbul'un Bayrampaşa ilçesinde bulunan özel bir kreşte 17 aylık bir bebek, 2,5 yaşındaki çocuk tarafından dakikalarca darp edildi. Bebeğin ailesi, yaraları makyajla kapatan ve 'Çocuğunuz tahterevalliden düştü" yalanı söyleyen kreş yetkililerinden şikayetçi oldu. Olay hakkında soruşturma başlatıldı.

İstanbul Bayrampaşa'da 17 aylık S. bebek, kreşte 2,5 yaşındaki bir çocuk tarafından dakikalarca tokat, ısırık ve yumruğa maruz kaldı. Bebekle ilgili durumu kapatmaya çalışan kreş yetkilileri ise, güvenlik kameraları önünde bebeğe "Tahterevalliden düşmüş" görüntüsü verdi. Daha sonra bebeğin yüzündeki yaraları makyajla kapatmaya çalıştı.

Sabah'tan Dilek Yaman Demir'in haberine göre, bebeğin vücudundaki yaraları gören ailesi, suç duyurusunda bulundu.

240620220844502052073.jpg

"OĞLUNUZ TAHTEREVALLİDEN DÜŞTÜ"

Bayrampaşa'da E.D-M.D. çifti, çalıştıkları için 17 aylık bebekleri S.'yi özel bir kreşe kaydetti. Anne M.D., 16 Şubat sabahı oğlunu kreşe bırakıp işe gitti. Ailelere çocuklarının durumuyla ilgili günlük mesajlar gönderen kreş görevlileri o gün M.D.'ye mesaj göndermedi. Gün içinde anneyi arayan bir görevli, "Oğlunuz tahterevalliden düştü. Krem sürdük. Uyutuyoruz" dedi. Aile apar topar kreşe gitti. Güvenlik kameralarını inceleyen aile, Minik S.'nin, başka çocuğun saldırısına uğradığını, tokat, yumruk, ısırık darbelerine maruz kaldığını gördü.

240620220844192054289.jpg

Odada ve koridorda darp edilmesine rağmen saldırgan çocukla aynı odada yalnız bırakılan bebeğin yaralarını örtbas etmeye kalkışan görevliler, önce küçük çocuğun yaralarını gizleyip, ardından bahçeye götürerek tahterevalliden düştüğü ana ilişkin yeni bir görüntü ortaya çıkardı.

240620220845112051317.jpg

"YARALARINI MAKYAJLA KAPATTILAR"

Çift, izledikleri görüntü sonrası oğullarına darp raporu aldırdı. Kreş yetkililerinden şikayetçi olan çift, olayı kurguladıkları mizansenle gizlemeye çalıştıklarını ve 4 görevlinin diğer çocuğa engel olmayarak suç işlediklerini belirtti. Kreş yetkililerinin, çocuğu hastaneye kaldırmak yerine yaralarını makyajla kapattıklarını, kurguladıkları oyunlarla olayı örtbas etmeye çalıştıklarını kaydeden çiftin ihbarı üzerine soruşturma başlatıldı.

240620220845322059529.jpg

Öte yandan kurum çalışanları da iftiraya uğradıklarını öne sürerek aile hakkında şikayetçi oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (15)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
15 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN