İstanbul'da bir taksici dehşeti daha! Parasını vermedi, kaçırdı, darbetti

İstanbul'da bir taksici dehşeti daha! Parasını vermedi, kaçırdı, darbetti

Beyoğlu'nda bir taksici kendisinden para üstlerini isteyen Fransız turistlere "Para yok, gidin" diye bağırdı. Turistlerden birini araçtan indiren taksici, diğer turisti araca kilitleyerek kaçırdı. Turisti bir süre ara sokaklarda gezdiren taksici, daha sonra turisti araçtan indirerek darbetti. Fransız turistlerin şikayeti üzerine taksici gözaltına alındı. Taksici Mesut D. hakkında ev hapsi kararı verildi.

Beyoğlu'nda Fransa'dan gelen turistler taksici dehşetini yaşadı. Loubna-Djamel Bendeddouche çifti, Karaköy'de kaldıkları otelin önünden taksiye binerek Taksim'e gitmek istediklerini söyledi. İddiaya göre, taksimetre 21 lirayı gösterdi, 100 TL veren turistlere taksici "Para yok, gidin" diye bağırmaya başladı.

1-002.jpg

"BU ŞAKA MI? BENİ TAKSİM'E GÖTÜR"

Bu sırada Djamel Bendeddouche'yi Taksim'de araçtan indiren sürücü, diğer turisti ise araca kilitleyerek kaçırdı. O anları turist cep telefonuyla kaydetti. Görüntüleri çeken turistin "Bu şaka mı ne? Beni Taksim'e geri götür" diye defalarca bağırdığı duyuluyor.

2-004.jpg

Loubna Bendeddouche'nin ifadesine göre, bir süre kadını ara sokaklarda gezdiren taksici, daha sonra Karaköy'e yöneldi. Meclis-i Mebusan Caddesi'ne gelen sürücü, burada kadını darbettiği araçtan indirmek istedi.

3-001.jpg

TAKSİCİYE EV HAPSİ

Taksici ile turist arasında burada yaşananlar da olay yerindeki bir kişi tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

5.jpg

Cep telefonu görüntülerinde taksici, darbettiği kadını zorla araçtan indiriyor. Kadını yerlerde sürükleyen taksici, bir taraftan da küfürler ediyor.

4.jpg

İhbar üzerine olay yerine giden polis ekipleri, Fransız turistleri karakola götürdü. İfadesi alınan turistler taksi sürücüsünden şikayetçi oldu. Polisin taksiciyi gözaltına aldığı öğrenildi.

6.jpg

Taksici Mesut D., "Yağma" ve "Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" suçlarından tutuklanması talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Nöbetçi İstanbul Sulh Ceza Hâkimliğine sevk edilen şüpheli Mesut D. hakkında ev hapsi şeklindeki adli kontrol kararı uygulanmasına karar verildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN