İstanbul'da hangi yollar trafiğe kapatıldı? İstanbul'da çift yönlü trafiğe kapatılan yollar

İstanbul'da hangi yollar trafiğe kapatıldı? İstanbul'da çift yönlü trafiğe kapatılan yollar

Haberimizde İstanbul'da hangi yolların trafiğe kapatıldığını bulabilir yola çıkanlar güzergahlarını ona göre belirleyebilirler. İşte İstanbul'da çift yönlü trafiğe kapatılan yollar

İstanbul'da hangi yolların İmamoğlu'nun mitingi nedeniyle trafiğe kapatıldığını bulabilirsiniz. İstanbul'da çift yönlü trafiğe kapatılan yolları ve alternatif güzergahları haberimizde bulabilirsiniz. İşte kapatılan yollar ve altarnatif güzergahlar...

BU GÜN HANGİ YOLLAR KAPALI? 

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun katılımıyla bugün Maltepe Etkinlik Alanı'nda düzenlenecek miting nedeniyle Maltepe Sahil Yolu, çift yönlü olarak trafiğe kapatıldı.

Alanda yoğun güvenlik önlemleri alınırken, Maltepe İdealtepe Kavşağı, Kartal istikametine kapatıldı. Kartal yönüne gidecek araçlar Büyük Yolu Caddesi’ne takiben D-100 Karayolu’na yönlendirildi. Ayrıca Piri Reis Caddesi kesişimi kapatıldığı için Kadıköy yönüne gidecek araçlar ise Bağdat Caddesi’ne yönlendiriliyor. Kapatılan alana sadece görevli olan araçlar girebiliyor.

19-04/21/mamoglu-maltepe.jpg

İMAMOĞLU'NDAN MALTEPE ÇAĞRISI

Ekrem İmamoğlu: Önümüzdeki beş yıl, bir belediye başkanının beş yılı değil. 16 milyon insanımızın beş yılı. Sizi onun için davet ediyorum. Gelin güzel bir pazar gününde saat 14'de Maltepe'de buluşalım." 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, bugün Maltepe sahilindeki miting alanında yapılacak olan “İstanbul'a Yeni Bir Başlangıç Buluşması” hakkında açıklama yaptı.

“İSTANBUL’U KONUŞMAK İSTİYORUM”

Sosyal medya hesabından videolu bir mesaj yayınlayan İmamoğlu “İstanbul’da yarın (pazar) baharın çok güzel bir gününde, güneşin ışıl ışıl olacağı bir günde Maltepe’de sizlerle buluşmak istiyorum.
İstanbul’u konuşmak istiyorum. İstanbul’un yeni bir başlangıcını orada sizlerle paylaşmak istiyorum.” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN