İstanbul'da lodos nedeniyle gerçekleşen kazalar

Marmara Bölgesi'nde lodos ölümlere ve sıra dışı kazalara neden oldu. Büyükçekmece'de denizden yükselen dalgaların etkisiyle bir araç suya düşerken, Esenyurt'ta komşusunun düşen tabelasını kaldırmak isteyen vatandaş, tabela ile metrelerce havaya uçtu. Beylikdüzü'nde ise havalanan sunta çatı ustasına çarptı.

Marmara Bölgesi ve Batı Karadeniz'de etkili olan lodos hayatı olumsuz etkiledi. Lodos nedeniyle İstanbul'da 4, Zonguldak'ta ise 1 kişi yaşamını yitirdi. Birçok iş yeri ve bina hasar gördü. Lodos nedeniyle maddi hasarlar oluşurken, ilginç kazalarda kameralara yansıdı.

Büyükçekmece'de marinada bulunan otomobil denizden yükselen dalgaların etkisiyle suya düştü.

TABELAYLA BİRLİKTE UÇTU

Esenyurt'ta ise komşusunun dükkanının tabelasının düştüğünü gören esnaf, komşusuna yardım için koştu. İki kişinin tabelayı kaldırmak için mücadele ettiği o anlarda şiddetli rüzgarın esmesiyle yardıma gidenlerden biri tabela ile birlikte uçtu. Metrelerce savrulan adam şans eseri yaralanmadı.

SUNTA ÇATI USTASINA ÇARPTI

Beylikdüzü'nde çatı tadilatı için kullanılan suntalar bir anda havalandı. O sırada otoparkta çalışan çatı ustasına çarptı. Usta ise hafif yaralandı.