İstanbul'da taksici dehşeti: Kadın yolcuyu otobüsün altına itti

Beyoğlu'nda bir taksici tartıştığı müşteriyi yola itti, kadın otobüsün altında kalmaktan son anda kurtuldu. O anlar saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

Beyoğlu Tarlabaşı Bulvarı'nda geçtiğimiz çarşamba günü saat 07.30 sıralarında meydana gelen olayda; taksi sürücüsü Doğan P., Aksaray'dan aracına aldığı yabancı uyruklu kadın turisti Taksim'e götürmek üzere yola çıktı. Kadın müşteri, cadde üzerinde ineceği sırada sürücü, taksimetrenin 50 lira yazdığını söyleyerek ücreti talep etti. Müşteri, ücreti ödediğini söylerken, taksici ise para almadığını öne sürdü.

Bunun üzerine tartışmaya başlayan ikili bir süre sonra itişmeye başladı. Taksici Doğan P.'nin ittiği kadın yola düştü. Kadın, bu sırada yoldan geçen otobüsün altında kalmaktan son anda kurtuldu. Yerde kıvranan kadının yardımına otobüs şoförü ile çevredeki esnaf koşarken, taksici aracına binerek olay yerinden kaçtı.

Olayda hafif yaralanan kadının şikayetinin ardından taksici Doğan P.'nin taksi sürücü belgesi İBB tarafından iptal edildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR (11)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
11 Yorum
Bunlar da İlginizi Çekebilir