İstanbul'daki dehşet kaza kameralara yansıdı

İstanbul'daki dehşet kaza kameralara yansıdı

İstanbul Sarıyer'de park halinde olduğu yerden “U” dönüşü yapan hafif ticari araca, süratli seyir halinde olan motosikletli 6 aylık yeni evli çift çarparak takla attı. 2'si ağır 3 kişinin yaralandığı kazada, motosikletin üzerindeki kadının yere savrulması ve motosiklet sürücünün aracın altında yaklaşık 15 metre sürüklendiği o dehşet anları güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Kaza, önceki gün saat 12.20 sıralarında Sarıyer Yeniköy 'de meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İsmail Bülent Acun 34 ET 556 plakalı hafif ticari araçla, cadde üzerindeki bir restorana midye getirdi. Yaklaşık 4 dakika sonra geri dönerek aracına binen sürücü Acun, çalıştırarak bulunduğu yerden “U” dönüşü yapmak istedi. O esnada Tarabya’dan İstinye istikametinde eşi Saadet İrem Altaca Bozok ile süratli seyir halinde olan 34 DB 1366 plakalı motosikletin sürücüsü Hasan Bozok, sert bir şekilde araca çarparak takla attı.

17-11/13/ea.jpg

Çarpma sonrası motosikletin üzerindeki kadın yere savrulurken, sürücü Bozok ise halen dönmeye devam eden aracın altında yaklaşık 15 metre sürüklendi. Kaldırımdaki valelerin kendisini uyarması üzerine sürücü, sürüklenen adamı fark ederek durdu. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine İstinye itfaiye istasyonuna bağlı ekip sevk edildi.

İŞTE OLAY ANI

Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekibi, aracın altında sıkışan motosiklet sürücüsü Bozok'u kurtararak sağlık ekiplerine teslim etti.

17-11/13/vawr.jpg

Kaza sonucu ağır yaralanan Hasan Bozokve eşi İrem Altaca Bozok sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla Maslak’ta özel bir hastaneye kaldırılırken, ağır yaralanan araç sürücüsü Bülent Acun ise yine ambulansla Ulus’ta özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

17-11/13/vfa.jpg

Polis, kazayla ilgili inceleme başlattı. Feci kaza ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

17-11/13/baes.jpg

İSTANBUL/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN