İstanbul'un her yerinde onlarca var! Sahiplerini bekliyorlar...

Megakentte özellikle dün etkili olan kar yağışı hayatı adeta felç etti. Araçlar kapanan yollarda hareket edemeyince, sürücüler yoğun tipi altında yaya olarak devam etti ya da mahsur kaldı. TEM Otoyolu, Hadımköy yolu ve D-100 Karayolunda terk edilen birçok araç sahipleri tarafından henüz alınmadı.

İstanbul'da dün etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle ilerlemekte zorluk çeken bazı sürücüler araçlarını yol kenarlarına park ederek evlerine gitti. Karayolları ekiplerinin çalışmalarının ardından kapalı olan yolların tamamı açıldı.

kar-yagisi-nedeniyle-tem-ve-d-100de-park-edilen-araclar-alinmayi-bekliyor-5218-dhaphoto1-copy.jpg

TEM Otoyolu, Hadımköy yolu ve D-100 Karayolunda park edilen otomobil, minibüs, kamyonet ve TIR gibi çok sayıda araç ise sahipleri tarafından alınmadı.

kar-yagisi-nedeniyle-tem-ve-d-100de-park-edilen-araclar-alinmayi-bekliyor-5218-dhaphoto4-copy.jpg

Polis ekiplerinin ise herhangi bir olumsuzluğa karşı devriye gezdiği belediye ekiplerinin ise iş makineleri ile çalışmalarının sürdüğü görüldü.

kar-yagisi-nedeniyle-tem-ve-d-100de-park-edilen-araclar-alinmayi-bekliyor-5218-dhaphoto5-copy.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN