İtalyan doktora Antalya'da gasp şoku

İtalyan doktora Antalya'da gasp şoku

Antalya'da sabah yürüyüşüne çıkan emekli doktor İtalyan Marteca Farias Re'nin (65) cüzdanı, kimliği belirsiz 3 kişi tarafından gasbedildi.

Olay, saat 10.00'da Muratpaşa ilçesi Bahçelievler Mahallesi Pamir Caddesi'nde meydana geldi. Emekli doktor Marteca Farias Re, kısa süre önce tatil için Antalya'da yaşayan kızının yanına geldi. Sabah saatlerinde evden çıkıp bir süre yürüyüş yapan Marteca Farias Re, tramvaya binmek için çantasından cüzdanını çıkardı. Bu sırada kimliği belirsiz 3 kişi, Marteca Farias Re'nin elindeki cüzdanı alıp, kaçtı.

İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Çevrede inceleme yapan polis, Marteca Farias Re'nin ifadesine başvurdu. Marteca Farias Re, cüzdanında 200 TL ve çok sayıda kredi kartı bulunduğunu belirterek görebildiği ölçüde şüphelilerin eşkalini tarif etti. Polis ekipleri şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN