İttifak düzenlemesi Meclis'ten geçti, kuliste kavga çıktı

İttifak düzenlemesi Meclis'ten geçti, kuliste kavga çıktı

İttifak düzenlemesi TBMM'de kabul edilerek yasalaştı. Teklifin oylamasının yapılacağı sırada ise gerginlik vardı. CHP'li Musa Çam'ın sözleri nedeniyle yaşanan gerginlik Meclis kulisinde de devam etti.

AK Parti ve MHP'nin siyasi partilerin seçim ittifakına olanak sağlayan ortak kanun teklifi Meclis'te kabul edildi. Zaman zaman tansiyonun yükseldiği görüşmede, oylamaya geçileceği sırada bir gerginlik yaşandı.

Kürsüde konuşma yapan CHP İzmir Milletvekili Musa Çam, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başbakan olduğu dönemde MHP lideri Devlet Bahçeli için söylediği bir sözü hatırlattı.

18-03/13/i12.jpg

Çam'ın sözlerine AK Parti ve MHP milletvekilleri tepki gösterdi. Çam'ı kürsüden indirmeye çalışan AK Parti ve MHP'li milletvekillerini CHP'li milletvekilleri engelledi. Gerginlik nedeniyle oturuma ara verildi.

18-03/13/kavv.jpg

3 BİRLEŞİM CEZA

Birleşim yeniden başladıktan sonra Musa Çam'a sözleri nedeniyle TBMM'den 3 birleşim çıkarma cezası verildi.

OTURUM SONRASI KAVGA

MHP ve CHP milletvekilleri arasındaki gerginlik oturumun ardından Meclis kulisinde de devam etti. Meclis güvenlik görevlileri iki grubu ayırmakta zorlandı.

18-03/13/i3.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN