İYİ Parti ‘Ekonomide Kurtuluş Planı’nı tanıttı

İYİ Parti ‘Ekonomide Kurtuluş Planı’nı tanıttı

Bursa'da iş dünyasının temsilcileriyle bir araya gelen İYİ Parti lideri Meral Akşener ‘Ekonomide Kurtuluş Planı’ konulu sunuma katıldı. Yıllardır esnafları gezerek halkın sorunlarını dinlediğini ifade eden Akşener İş insanları, STK temsilcileri, kanaat önderlerinin eleştirileri, tavsiyeleri doğrultusunda hazırlanan plana dair soruları cevapladı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin İl Başkanlığı İş İnsanları Komisyonu’nun düzenlediği, ‘Bursa İş Dünyası Büyük Buluşması’na katılmak üzere Bursa'ya geldi. İYİ Parti TBMM Grup Başkanı İsmail Tatlıoğlu, İYİ Parti TBMM Grup Başkanvekili Erhan Usta, İYİ Parti Ekonomi Politikaları Başkanı Bilge Yılmaz, İYİ Parti Kalkınma Politikaları Başkanı Ümit Özlale, İYİ Parti Bursa İl Başkanı Selçuk Türkoğlu, partililer ve iş dünyası temsilcileri katıldığı programda ‘Ekonomide Kurtuluş Planı’ konulu programda Erhan Usta, Bilge Yılmaz, Ümit Özlale ve İsmail Tatlıoğlu sunum gerçekleştirdi.

Sunumdan sonra sözü alan İYİ Parti lideri Akşener bugüne kadar sürdürdükleri politikanın dışında yeni bir program yaptıklarının müjdesini verdi. Partinin ilk kurulduğu zamanlardan bugüne kadar halkın sorunlarıyla bizzat ilgilendiğini ifade eden Akşener sözlerini şöyle sürdürdü: "Yaklaşık 2,5 yıldır esnaf esnaf, dükkan dükkan geziyorum. Bunun sebepleri vardı. Uzun uzun anlatmaya lüzum yok. Sonra bir şey fark ettik. Esnaf dükkanlarındaki insanları, esnafları, istihdamdaki problemleri gördükten sonra o şehrin iş insanlarıyla da bir araya gelmemiz gerektiğini fark ettik."

aksener2.jpg

Akşener; İktisat Politikası ve Planlama uzmanı Samsun milletvekili Erhan Usta, Ekonomist Bilge Yılmaz, İYİ Parti Kalkınma Politikaları Başkanı Ümit Özlale ile beraber esnaf gezisi yaptıklarını, gezide esnafların sorunlarını dinlediklerini söyledi. Ankara'da bu formatı değiştirdiklerini ekleyen Akşener sözlerini şu şekilde sürdürdü:

"STK'ları, kanaat önderlerini, iş insanları aldık. Ben çok kısa, yani bu konunun formatını anlatan 10 dakikayı geçmeyen bir konuşma yaptım. Sonra oturduk buraya. Şimdi burada Bursa'da işler biraz farklılaştığı için hatlar karıştı. Zaten Sayın Tatlıoğlu son konuşmayı yaptığında ifade etti burada. Sonuç itibarıyla biz buraya oturduk. Herhangi bir konuşma yapmadan siz iş insanları, STK temsilcileri, kanaat önderlerinin eleştirileri, tavsiyelerini dinledik. Bize yol göstermeleriniz, mentorluk etmeleriniz ve yaptığınız işe dair problemlerinizi ya da o problemlere dair çözümlerinizi bize anlattınız. Ekonomik soruları, bahsettiğim 3 arkadaşım cevaplandırdı. Aynı burada yaptıkları sunum gibi. Siyasi soruların tamamını da ben cevaplandırdım. Hatta espri yaptım, gıcık sorular bana ait diye. Şimdi bugün tam 2 saat oldu. Sizler için vakit nakittir. Dolayısıyla bu kadar insanı burada uzunca bir süre tutmak haksızlık olur. Formatı sizle paylaştım. Şimdi ekonomist arkadaşlarımızı buraya davet edeyim ben ve sizlerin sorularınızı, eleştirilerinizi alalım. Ondan sonra da devam edelim. Bu kısım basına kapalıdır. Tekrar teşekkür ediyorum."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN